Haberler

AÖF Akademik Danışmanlık Dersleri Başlıyor

Güncelleme:

AÖF 2012 – 2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri, 23 Mart 2013 tarihinde başlıyor.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi 2012 – 2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Dersleri, 23 Mart 2013 tarihinde başlıyor. Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Merkezi Dersliklerinde yapılacak olan Akademik Danışmanlık dersleri Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek ve bahar dönemi dersleri 26 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek.

Anadolu Üniversitesi AÖF Akademik Danışmanlık ve Uygulama Hizmetleri Gaziantep İl Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım, güz döneminde derslere devamın az olduğunu, bahar döneminde öğrencilerin derslere ilgi gösterip katılmalarını beklediğini belirtti.

Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, "Açıköğretim Fakültesi ve İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilere yönelik yüz yüze verilen akademik danışmanlık dersleri bahar dönemi 23 Mart 2013 tarihinde başlayacak ve 31 Mayıs 2013 tarihinde sona erecektir. Bahar dönemi dersleri Cumartesi ve Pazar günleri yapılacaktır. Üniversitemizde Bahar döneminde ÖSYM tarafından yapılacak sınavlar sebebiyle toplam dokuz (9) haftalık dönemde dersler bazı günler cumartesi, bazı günler Pazar olarak belirlenmiştir. Bahar döneminde "İktisada Giriş II, Genel Muhasebe II, Matematik II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Eski Türk Edebiyatına Giriş: Söz Sanatları, İstatistik II, Makro İktisat, Finansal Yönetim II, İngilizce II, Finansal Tablolar Analizi, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Maliyet Yönetimi" dersleri verilecektir. Derslerden İktisada Giriş-II, Matematik II ve Genel Muhasebe II dersleri 3 grup, İngilizce II dersi 2 grup olarak açılmıştır" şeklinde konuştu.

Anadolu Üniversitesi AÖF öğrencilerinin açılan derslere katılmalarının yanı sıra kendilerine sunulan imkanların iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, "TRT Okul kanalında da dersler anlatılıyor. TRT Okul web sayfasından ilgili derslerin videoları seyredilebilir. Gaziantep'te Akademik danışmanlık derslerinin yapılacağı yer,saat ve ders programı Gaziantep Üniversitesi WEB sayfasında "Sürekli Duyurular" bölümünde (www.gantep.edu.tr) ,Gaziantep AÖF Bürosu ve www.anadolu.edu.tr adresinde 'Açıköğretim' linkinde bulunan 'Akademik Danışmanlık Hizmeti' bağlantısında duyurulmuştur" ifadesinde bulundu.

Akademik danışmanlık dersleri için hiçbir ücret alınmadığını, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere öğrencilerin girebildiğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, "Akademik danışmanlık derslerine katılım zorunlu değildir. Derslere katılmak isteyen öğrenciler, genel kuralların yanı sıra, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri Gaziantep Üniversitesi'nin disiplin kurallarına uymak zorundadırlar" diyerek Gaziantep AÖF Bürosu çalışanlarına da teşekkür ederek, öğrencilere başarı ve mutluluk dileklerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Gaziantep Üniversitesi Anadolu Üniversitesi 23 Mart Aöf Eğitim Haberler

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Kamu personeli için yeni dönem! Fazla mesai ücreti yok, bunun yerine denkleştirme yapılacak

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title