Haberler

Eğitim Bir-sen'den 500 Altın Çocuğa Altın Ödülü

Eğitim Bir-sen Bursa Şubesi, Başarılı Olan Öğrencileri Ödüllendirdi. Yapılan Programda 500 Başarılı Çocuğa Altın Hediye Edildi.

Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi, başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Yapılan programda 500 başarılı çocuğa altın hediye edildi.

Programda yaptığı konuşmada Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "İlmin, gençliğin kıymetini bilen ve insana yatırım yapan altın işadamlarımızı alkışlıyorum. İnsana, özellikle gençlere yapılan yatırım ne kadar yapılsa azdır. Çünkü onlar bu milletin geleceği. Devletimizin ve ülkemizin güvenceleri. Onun için bu toplatının misyonu çok önemli. Bu 500 altın çocuğumuz ülkemizin geleceğini aydınlatacak. Bu gençlere sahip çıkmazsak ya heba olup gidecekler yada kendilerine burs veren büyük hedefleri olan

ülkelere hizmet edecekler. Maalesef eğitim sistemindeki çarpıklıklar ve işsizlik, gençlerin yurt dışına çıkmasına neden oluyor" dedi.

(EV-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title