Haberler

Eflanililer Turnuvasına Görkemli Açılış

Kocaeli'deki Karabük Eflani'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel hale getirdiği futbol turnuvasının startını verdi.

Bu yıl 3.sü düzenlenen turnuvanın açılışı görkemli bir program ve sonrasında 16 takım sorumlusunun oynadığı 20 dakikalık gösteri maçıyla Çayırova Serçe Spor Kompleksinde başladı.

Turnuvanın açılış törenine Sivaslılar Derneği ve aynı zamanda Gebze Dernekler Birliği Başkanı Sn. Erol ATEŞ, Düzceliler Derneği Başkanı Sn. Hasan ÖZTÜRK, Karabüklüler Derneği Başkanı Sn. Kazım YANAR, Uluyayla Derneği Başkanı Sn. Durmuş EREN, Cevizli Mh. Derneği Başkanı Sn. Mehmet Atik, Çukurören Köyü Derneği Başkanı Sn. Şeref KARAKAYA, Kutluören Kelekoğlu Mh. Derneği Başkanı Sn. Fehmi BOZTEPE, Çakırosman Mh. Sn. Kemal KOCATÜRK, Boğazın Mavi Ateşi Başkanı Sn. Cihan YILMAZ, Demirli Köyü İnciğez Mh. Sn. Mustafa ÇIRAK, Karani Mh. Derneği Başkanı Sn. Süleyman AKKAYA katıldı.

"ESER ÖZDEMİR" ANILDI

Açılış için ilk etapta günümüzde artan terör olaylarında vefat eden şehitlerimiz ve 2.turnuva da Kadıoğlu spor da forma giyip, geçtiğimiz günlerde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu vefat eden hemşerimiz Eser Özdemir için saygı duruşu ve akabinde İstiklal marşı okunmasıyla turnuva başladı. Toplamda 16 takımın katıldığı turnuva da ilk hafta iki ayrı sahada 4'er maç oynandı.

KÖKÇÜ; GENÇLERE DEĞER VERİYORUZ

Turnuvaya katılan takımlara teşekkür eden Dernek Başkanı Kökçü, "Gençlerimiz bizim için önemli, onlara değer veriyoruz. Göstermiş oldukları ilgiden memnunuz, centilmence birlik beraberlik ve dostluk çerçevesinde bir turnuva geçireceğimize inanıyorum. Eflanilileri bir arada görmek bizler için onurdur. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim." dedi.

ATEŞ; HELAL OLSUN EFLANİLİLERE

Turnuvanın açılış programına katılan Sivaslılar Derneği ve aynı zamanda Gebze Dernekler Birliği Başkanı Erol ATEŞ, "Dernek başkanımız Sn. Bahri Kökçü'yü yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederim, bu kadar genci bir araya getirmesi çok güzel, emeği geçen herkese ve turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim. Helal olsun Eflanililere" dedi.

MAÇLAR ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Turnuvada oynanan maçlarda bütün takımların iddialı gruplar çıkarması, maçların çekişmeli geçmesine sebep oldu. Her pozisyonda seyirciler ve teknik kadrolar bir dakika bile yerinde duramadılar. Yoğun tezahürat ve alkış gösterisi ise turnuvaya renk kattı. Turnuvanın ilk haftasında oynanan maçlarda herhangi bir sakatlık ve olay yaşanmaması için takım sorumlularının çabası da gözden kaçmadı. İlk hafta sonunda Başkan Kökçü'nün mutluluğu gözlerinden okunurken, "değerli arkadaşlarımıza bize bu sevinci yaşattıkları için tekrar tekrar teşekkür ediyorum."dedi. 2.Hafta maçları ise 9 Ekim Pazar Saat:12.00'de başlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title