Haberler

Edirne'de "Sokak Hayvanları ve Sevgi" Konulu Resim Yarışması Düzenlendi

İlköğretim Okulları Arasında "Sokak Hayvanları ve Sevgi" Resim Yarışması Düzenlendi.

Edirne'de çocukların, yaşam alanlarındaki sahipsiz sokak hayvanlarını fark etmelerini sağlamak ve onlara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla ilköğretim okulları arasında "Sokak Hayvanları ve Sevgi" resim yarışması düzenlendi.

Edirne Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (EDHAYKO) Başkan Yardımcısı Çağlar Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, dernek olarak Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu İlköğretim Okulu ile işbirliği yaparak çocuklara yaşam alanlarında yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarını fark etmelerini sağlamak ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla "Sokak Hayvanları ve Sevgi" konulu resim yarışması düzenlediklerini belirtti.

Yarışmanın Edirne merkezdeki ilköğretim okullarındaki öğrenciler arasında yapılacağını ifade eden Çağlar, "Yarışma 2 ayrı kategoride düzenlenecek. Birinci kategori 4. ve 5. sınıflar, 2. kategori ise 6, 7 ve 8. sınıflar. Yarışmada dereceye girecek öğrencilerimize Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftasında Saraçlar Caddesinde yapacağımız etkinlikle ödülleri verilecektir."

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title