Haberler

Edirne CHP'li Özkoç İçişleri Bakanı Kendini Kurtarmak İçin Belediye Başkanlarımızın Üzerine Gidiyor

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, partili belediye başkanlarının görevden alınmalarına tepki göstererek, Bakan olmak için şimdi nasıl döneceğini bilmeyen ama dönmeyi çok iyi beceren o İçişleri Bakanı kendisini kurtarmak için bizim onurlu, Türkiye için mücadele eden belediye...

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, partili belediye başkanlarının görevden alınmalarına tepki göstererek, Bakan olmak için şimdi nasıl döneceğini bilmeyen ama dönmeyi çok iyi beceren o İçişleri Bakanı kendisini kurtarmak için bizim onurlu, Türkiye için mücadele eden belediye başkanlarımızın üzerine gidiyor dedi. Edirne'de CHP'nin İl Kongresi'ne katılan CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, CHP'li belediye başkanlarının görevden alınmalarına değinerek, hükümete tepki gösterdi. Belediye başkanlarının görevden alındığını belirten Özkoç, Yıllardan beri denetliyorlar. Bu ülkede yasalar var, mahkemeler var ama mahkemeleri yaptıkları incelemelerden sonra onlar diyorlar ki, burada her hangi bir suç unsuru yoktur. İçişleri müfettişleri denetliyor, 'suç unsuru yoktur', diyorlar. Ama mafya ağzıyla konuşan bir İçişleri Bakanı, hani 'ben size emir veriyorum, gerekirse kolunu kırın sonra benim üzerime atın' diyen İçişleri Bakanı. Hani bir patinin lideriyken Tayyip Erdoğan'a söylemediğini bırakmayan. Fetullah Gülen'e 'sen bizim önderimizsin', savcı Zekeriya Öz'ün arkasında duran, ama ondan sonra bir bakan olmak için şimdi nasıl döneceğini bilmeyen ama dönmeyi çok iyi beceren o İçişleri Bakanı kendisini kurtarmak için bizim onurlu, Türkiye için mücadele eden belediye başkanlarımızın üzerine gidiyor. Ama şunu herkes iyi bilsin, bir millet arkamızda, iki Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayakta, üç Allah mahsumun yanında, zalimin yanında asla olmayacaktır dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Özkoç, Ak Parti'nin CHP'lilerin başını öne eğdirmek istediğini ifade ederek, şöyle dedi

Bizim korkmamızı istiyorlar, bizim yılmamızı istiyorlar. Bizim başımızı önümüze eğmemizi istiyorlar. Bunu en çok isteyenlerden bir tanesi Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan'dır. Konuşamam başlamadan önce gözlerinizin içine bakarak söylüyorum, senden ve senin kurmak istediğin düzenden Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek bir ferdi bile korkmayacaktır, yılmayacaktır. Mücadeleye devam edecektir. Siz Enis Berberoğlu'nu cezaevine atarak, siz Türkiye'nin Genelkurmay Başkanını bir PKK militanın sözleriyle zindanlara atarak, siz Türk subay ve generallerinin mahkumiyetini sağlayarak, Fetullah terör örgünün arkasında dimdik durdunuz. ve o gün atadığınız subaylar darbe kalkışması yaparak 250 tane şehit vermemize neden oldu. Bir tek suçlusu vardır, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ne sanıyorsunuz Biz bunları söylemeyecek miyiz Siz oradan ey diye korkutmaya çalışırken, sizin damadınız, kardeşiniz, sizin özel kaleminiz, sizin sülaleniz şirketler kuracak. Benim esnafım, vatandaşım, işçim, çiftçim alın teriyle kazandığı hatta kazanamadığı paraların vergisini çatır çatır Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğine yatıracak. Ama senin çocukların, kardeşin, damadın, kayın biraderin hepsi şirketler kuracaklar. ve onlar vergilerini kaçırmak için Man Adası'nda 1 sterlinlik şirketi aracı kılıp Türkiye'den vergi kaçıracaklar. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, susacak mı sanıyorsun Sen ne sanıyorsun.

CHP Gurup Başkan Vekili Engin Özkoç'un yanı sıra Edirne Milletvekilleri Erdin Bircan, Okan Gaytancıoğlu, CHP PM üyesi Tuğba Ütebay, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katıldığı kongrede il başkanlığı mevcut il başkanı Fevzi Pekcan ile Bülent Varel aday oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Engin Özkoç Politika Güncel Haberler

title