Haberler

Eczacılardan Eylem

Türkiye'nin Çeşitli Bölgelerinden İstanbul'a Gelen Eczacılar Alacaklarını Tahsil Edemedikleri Gerekçesiyle Protesto Gösterisi Düzenledi.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden İstanbul'a gelen eczacılar alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle protesto gösterisi düzenledi.

Kadıköy Meydanı'nda bir araya gelen eczacılar, devletten alacakları ilaç paraları için protesto gösterisi yaptı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen yaklaşık 3 bin eczacı, alkış ve düdük çalarak devlet tarafından paralarının tahsil edilmesini istedi.

Protesto gösterisinde konuşma yapan İstanbul Eczacı Odası Odası Başkanı Zafer Kaplan,"Türkiye'de eczacılar eziliyor, eczacılar haklarının alamıyor. Biz burada sadece eczacıların sorunları için değil, toplumun sorunları için bir araya geldik. Bizler ilaç gerçeğini konuşmak için buradayız. İlaçtan aldığımız pay son üç yıldır sürekli düşürülüyor" dedi.

Kadıköy Meydanı'ndaki gösteri için geniş güvenlik önlemleri alındığı dikkati çekerken, gösterilerin devam ettiği gözlendi.

(RA-CİN-FS-FS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title