Haberler

Ebru Güzel Hoca Oldu!

Türkiye'nin İlk ve Tek Doktora Yapan Mankeni Ebru Güzel, Eylülden Beri Yeditepe Üniversitesi'nde 'İletişim Stratejisi' Dersi Veriyor ve Hedefini Açıklıyor: Türkiye'nin Yönetimine Adayım ve Partilerden Davet Bekliyorum!..

TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK DOKTORA YAPAN MANKENİ EBRU GÜZEL, EYLÜLDEN BERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ'NDE 'İLETİŞİM STRATEJİSİ' DERSİ VERİYOR VE HEDEFİNİ AÇIKLIYOR: TÜRKİYE'NİN YÖNETİMİNE ADAYIM VE PARTİLERDEN DAVET BEKLİYORUM!..

Yeditepe Üniversitesi'nde derse ilk girdiği gün çok heyecanlandığını söyleyen Güzel, 'Fakat kendimi sanki yıllardır öğretim görevlisiymişim gibi hissettim.

Öğrenciler bana karşı çok saygılı. Özellikle devamsızlıklar konusunda çok disiplinliyim ama sınavlarda tolerans gösteriyorum' diye konuşuyor.

Artık dekolte pozlar vermeyen ve sözlerine çok dikkat eden 'Güzel öğretmen', mankenliğe, kariyerine zarar vermeyecek özel işlerle devam edeceğinin altını çiziyor.

Üç tane üniversite bitirdiğiniz doğru mu?

Şöyle doğru; turizm işletme eğitimi aldım, ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde master yaptım. Fakat master dersi alırken Mimar Sinan Üniversitesi Moda Tarihi derslerini de alma şansım oldu. Şu an ise Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Antropoloji dalında doktora yapıyorum.

Ve aynı zamanda yine aynı üniversitede moda tasarım öğrencilerine 'İletişim Stratejisi' dersi veriyorsunuz...

Evet, eylül ayından itibaren 3. ve 4. sınıf öğrencilerine ders veriyorum. Bu göreve üniversite kurulu tarafından tayin edildim. Bu derste bitmiş bir ürünün, eldeki imkan araç ve gereçler kullanılarak hedefi nasıl vuracağını anlatıyorum.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title