Haberler

FIFA'nın yeni oyunları ücretsiz olabilir! EA Sports oyunları FIFA 22'den sonra ücretsiz oynanabilir!

Güncelleme:

EA Sports'un genel müdürü tarafından yapılan son açıklamalar, şirketin spor oyunlarının gelecekte ücretsiz oynanabilen bir modeli benimseyebileceğini gösteriyor. İşte detaylar!

Ea Sports'un genel müdürü tarafından yapılan son açıklama, FIFA 22'den sonra gelecek oyunların ücretsiz olacağı iddialarını destekliyor.

Oyun dünyasının önemli bir ismi tarafından paylaşılan FIFA sızıntısı, FIFA 23'ün oynaması ücretsiz olacağını ve çapraz oynama özelliğine sahip olacağını belirtiyor.

Ea Sports genel müdürü Daryl Holt, Axios ile yaptığı röportajda, şirketin gelecekte oynaması ücretsiz bir modele geçebileceği yönündeki söylentilere yanıt verdi.

"FUTBOL VE BASKETBOL OYUNLARINDA BÜYÜMEYİ PLANLIYORUZ"

"Spor video oyunları ile mobil oyun dünyasına giriş yapmak istiyoruz. Futbolda ve hatta belki yeniden basketbolda daha da büyümeyi planlıyoruz. Ne olacağı bilinmez, ancak ileri de spor oyunlarına yönelik ücretsiz bir modeli benimseyebiliriz."

Şirket, 2021'de FIFA 22 ve Madden NFL 22 gibi geliştirilmekte olan projeleri hayata geçirecek.

EA Sports oyunları FIFA 22'den sonra ücretsiz oynanabilir!

EA Sports kısa süre önce FIFA 22'nin çıkış tarihini ve kapak yıldızını, yeni teknolojilerle donatılmış bir fragman eşliğinde açıkladı. FIFA 22'nin kapağını süsleyecek yıldız futbolcu, Paris Saint-Germain kulübünde forma giyen Kylian Mbappé olacak. FIFA'nın yeni serisi, PlayStation, Xbox Series X/S ve Google Stadia tarafından sunulan yeni nesil donanımlara sahip olacak. Oyuncular, EA'nın gerçekçi ve akıcı bir futbol deneyimi yaratmaya hizmet edecek yeni HyperMotion Teknolojisini deneyimleyecek.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

FIFA 2022 EA Sports Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title