Haberler

E.c.a.'dan "Yoğuşmalı Kombi" Reklam Kampanyası

E.c.a Confeo Premix Yoğuşmalı Kombinin Yeni Başlayan Reklam Kampanyasında 7 Farklı Reklam Filmi Çekildi. Gora, Vizontele Gibi Filmlerin Yönetmenliğini Gerçekleştiren Ünlü Yönetmen Ömer Faruk Sorak Tarafından Çekilen Reklam Filmlerinden Birinde Kendisi de Oyuncu Olarak Rol Aldı. Mayıs-haziran Döneminde Gösterime Giren Reklam Filmi Atcw Reklam Ajansı İmzası Taşıyor.

E.C.A Confeo Premix yoğuşmalı kombinin yeni başlayan reklam kampanyasında 7 farklı reklam filmi çekildi. Gora, Vizontele gibi filmlerin yönetmenliğini gerçekleştiren ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak tarafından çekilen reklam filmlerinden birinde kendisi de oyuncu olarak rol aldı. Mayıs-Haziran döneminde gösterime giren reklam filmi ATCW Reklam Ajansı imzası taşıyor.

Elginkan Topluluğu, pazarında lider konumda olan markası E.C.A'nın yoğuşmalı kombisi Confeo Premix ile ilgili büyük reklam kampanyası başlattı. Kampanyada, E.C.A Confeo Premix tam yoğuşmalı kombinin enerji tasarrufu özelliği ve yüksek verimine dikkat çekiliyor.

E.C.A Confeo Premix reklam kampanyasında 7 farklı reklam filmi çekildi. Bu filmlerden birinde ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak hem yönetmen hem de oyuncu olarak rol aldı. Mayıs-Haziran döneminde gösterimde olacak reklam filmi ATCW Reklam Ajansı imzası taşıyor, prodüksiyonu ise Böcek Yapım tarafından gerçekleştirildi.

E.C.A. CONFEO PREMİX TAM YOĞUŞMALI KOMBİ İLE GELEN FARK Reklam filminde tüketicilerin son zamanlarda sık duyduğu 'yoğuşma' kelimesine kendi bakış açılarına göre açıklık getirilmesi isteniyor ve izleyicinin dikkati çekiliyor. Devamında ise gerçek 'yoğuşma' kelimesinin ne anlama geldiği ve Confeo Premix yoğuşmalı kombinin önemli özellikleri ile anlatılıyor.

E.C.A. Confeo Premix tam yoğuşmalı kombi, bacadaki su buharını yoğunlaştırarak yüksek ısıyı geri kazanıp kullanıcısına yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Confeo Premix, son 24 saat içindeki 'kullanım suyu' taleplerini izleyebiliyor ve tüketicilerin kullanım suyu alışkanlıklarına göre sıcaklığı kullanıma hazır olarak tutuyor. Bu sayede kullanıcı alışkanlığını öğrenen E.C.A Confeo Premix yoğuşmalı kombi, gereksiz su tüketimini azaltmayı hedefliyor.

(ERÖ-ERÖ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title