Haberler

Duyarlı Vali

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Sakat Arabasında Türk Bayrağı Dalgalanan Özürlü Vatandaşla Makam Aracından İnerek Yakından İlgilendi. Tokat'ta Bir Program Dönüşü Yol Güzergahında Bedensel Engelli İbrahim Sargın'ı Gören Vali Akyel, Makam Aracını Durdurdu. Makam Aracından İnerek Sorunlarını Dinleyen Vali Akyel'e Sargın; Fiziki Koşullar Nedeniyle Çalışmadığını ve Maddi Durumunun İyi Olmadığını Söy...

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, sakat arabasında Türk bayrağı dalgalanan özürlü vatandaşla makam aracından inerek yakından ilgilendi. Tokat'ta bir program dönüşü yol güzergahında bedensel engelli İbrahim Sargın'ı gören Vali Akyel, makam aracını durdurdu. Makam aracından inerek sorunlarını dinleyen Vali Akyel'e Sargın; fiziki koşullar nedeniyle çalışmadığını ve maddi durumunun iyi olmadığını söyledi. Vali Akyel ise en kısa sürede gerekli yardımın yapılacağı sözünü vererek, valilik makamının kapısının herkes açık olduğunu kaydetti.

(Nİ-SA)

13.07.2007 18:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title