Haberler

Dünyanın Saygın Okulları Ayağınıza Geliyor!

Güncelleme:

Yurt Dışında Eğitim Almak İsteyenlere Büyük Fırsat!

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen

"Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları" 4-11 Kasım 2010 tarihleri arasında İzmir, İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de gerçekleşecek. Farklı ülkelerden, 100'den fazla okulun katılacağı Akare Yurdışı Eğitim Fuarları sayesinde yurtdışında eğitim görmek isteyenler doğrudan bilgi almanın rahatlığına ve okulların kayıt yetkilisi ile yüz yüze görüşmenin avantajına sahip olacak.

Özellikle Amerika, İngiltere, Avustralya ve Kanada okullarının ağırlıklı olarak bulunacağı fuarlarda üniversite, kolej, sertifika ve dil okulları yer alacak. Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler.

Fuara Katılanlara Ücretsiz Seminer İmkanı

Yüz yüze görüşmelerin yapıldığı fuar ile aynı anda, farklı bir salonda devam edecek seminer programlarında ise uzmanlar, yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri, yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacak.

Fuar Ziyaretçilerine Özel Burs Ve İndirim

Yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları"na giriş ücretsiz. Okulların fuar ziyaretçileri için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak ve kapıda beklememek için tek yapılması gereken ise www.akare.com.tr adresinden online davetiye almak.

Fuarlara Gelen İlk 200 Kişiye, İngiltere' de Eğitim Bursu Kazanma Şansı

4-11 Kasım 2010 tarihleri arasında İzmir, İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de gerçekleşecek olan '' Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları"na katılan öğrencileri sürpriz hediyeler bekliyor. Her şehirde online davetiyesini alarak fuar alanına gelen ilk 200 kişi sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacak. Büyük hediye ise 5 kişiye İngiltere'de 1 aylık dil eğitim bursu. Öğrencileri bekleyen diğer hediyeler ise,1000 kişiye EF Uluslararası Dil Merkezinden 1 aylık online İngilizce eğitimi, 5 kişiye MP4 çalar, 100 kişiye USB 2 GB Bellek ve dahası.

Fuar Takvimi/ Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları

TARİH YER SAAT

4 Kasım, Perşembe İzmir- Hilton Otel 13:00 –18:00

6-7 Kasım,Cumartesi - Pazar

İstanbul –Hilton Otel 13:00 –18:00

9 Kasım, Salı Ankara Sheraton Otel 13:00 –18:00

11 Kasım, Perşembe Eskişehir – Anemon Otel 13:00 –18:00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title