Haberler

Türk Astronot Alper Gezeravcı ve Axiom Mission 3 Ekibi Dünyaya Dönüş İçin Hazırlanıyor

Güncelleme:

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Astronotumuz Alper Gezeravcı'nın dahil olduğu Ax-3 ekibini taşıyan Dragon kapsülünün kapağı kapandı' dedi. Kacır, daha önce yaptığı açıklamada, koşulların uygun göründüğünü, Gezeravcı ve 3 astronotun Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) dünyaya dönüşünün 17.05'te başlayacağını duyurmuştu.

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Astronotumuz Alper Gezeravcı'nın dahil olduğu Ax-3 ekibini taşıyan Dragon kapsülünün kapağı kapandı" dedi. Kacır, daha önce yaptığı açıklamada, koşulların uygun göründüğünü, Gezeravcı ve 3 astronotun Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) dünyaya dönüşünün 17.05'te başlayacağını duyurmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Mehmet Fatih Kacır Alper Gezeravcı Sosyal Medya Uzay Uluslararası İlişkiler Teknoloji Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title