Haberler

Tecavüz Yatağını Yanında Taşıyor

Güncelleme:

Columbia Üniversitesi öğrencisi Emma Sulkowicz, kendisine tecavüz eden kişinin okuldan atılması için ilginç bir yönteme başvurdu.

Üniversitenin ikinci sınıfındayken bir öğrencinin kendisine tecavüz ettiğini iddia eden Columbia Üniversitesi öğrencisi Emma Sulkowicz, tecavüz eden kişinin okuldan atılması için sıra dışı bir eylem yapıyor.

YATAĞINI HER YERE TAŞIYOR

Columbia Üniversitesi öğrencisi Emma Sulkowicz, üniversitenin ikinci senesinde bir öğrencinin kendisine tecavüz ettiğini iddia ediyor. Tecavüz eden kişinin okuldan atılması için sıra dışı bir eyleme imza atan Sulkowicz, kampüs içinde yatağını gittiği her yere taşıyor.

KİMSE İNANMIYOR

Üniversite yıllarını olayın doğruluğunu kanıtlamakla geçiren öğrenci, tecavüz edildiğine kimsenin inanmadığını söylüyor. Saldırganın okuldan atılmaması nedeniyle kampüste korkusuz dolaşamadığını belirten Sulkowicz, "Her gün odamdan çıkmaya korkuyorum. Bana tecavüz eden kişiye benzeyen birini gördüğümde bile tedirgin oluyorum" dedi.

"KARANLIK ODAYA GİRMEK İÇİN İZİN ALMIŞ"

Olayın yurt odasında gerçekleştiğini belirten Sulkowicz, daha sonra yaşadıklarını, "Geçen dönem fotoğraf departmanındaki karanlık odadaydım. Bana tecavüz eden kişi bizim sınıfta olmasa da, öğretmenden benim karanlık odada olduğum saatte odaya girmek için izin almış. Ağlamaya başladım ve nefesim daraldı. Benimle aynı kampüste olduğu sürece, beni taciz etmeye devam edebilir" sözleriyle anlattı.



Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (12)

tek yol islam:

o kadar açık giyinirsen daha çok tecavüze uğrarsın. . adabına uygun giyinsen iffetini korusan tecavüze uğramazsın. . tecavüz eden kadar uğrayanda suçlu yani halkı tecavüze tahrik sucundan yargılanmalıdır. . !

20
44
yanıtYanıtla
ebu lehep:

tek yol islam değil islam yol değil senin sokakta gezmen çok tehlikeli yorumcu haddini bil haddini bil

yanıt0
yanıt0
ebu lehep:

tek yol islam diyen bence tek yol Hristiyanlık gel iddalaşalım

yanıt0
yanıt0
cek nikılsın:

''her an hazırım'' der gibi yatağı yanında taşıması uygunsuz ve saçma

56
4
yanıtYanıtla
diyarbekir.net:

yandaşını yakınını suçluda olsa koruma bu dünyanın ruhuna işlemiş

36
3
yanıtYanıtla
mehmet:

nekadar saçma tecavüz eden kişinin hapse girmesi lazımken neden hapse atmıyorlarki böylelerini sınır dışı yapmak lazım bide çagdaş dünyadayız diyoruz nasıl bi dünya bu dünyanın her yerinde tecavüz oluyor yazıklar olsun okişilere bunlar insan olamaz

37
2
yanıtYanıtla
mardinli:

ya ne idam falan sasirdik ya bi onun icin adami idam edilir degmez

8
20
yanıtYanıtla
...:

yazık

23
2
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

amacin ne diye tasiyon yatagi sayet oyle mirsey olduysa emliyete gidersin sikayette bulunursun ben ce amaci reklam tiklanma rekoru kirmak istiyor

20
1
yanıtYanıtla
GULAG:

Dogru olsa, Polise Sikayetci olurdu.

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title