Haberler

Sarkozy Boşanmasıyla İlgili Soru Soran Gazeteciyi Tersledi

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Özel Bir Mesele Olduğunu İfade Ederek Karısı Cecilia'dan Boşanmasıyla İlgili Olarak Konuşmaktan Kaçındı.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, özel bir mesele olduğunu ifade ederek karısı Cecilia'dan boşanmasıyla ilgili olarak konuşmaktan kaçındı.

Avrupa Birliği zirvesi için geldiği Portekiz'in Lizbon şehrinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Sarkozy, "Bu konuda benim ruh halim çok net. Ben problemlerini halletmek üzere Fransız halkı tarafından cumhurbaşkanı olarak seçildim. Özel hayatımla ilgili olarak yorum yapmayacağım" dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı, ülkesinin prestijli Le Monde gazetesinin muhabirinin konu hakkındaki sorusu üzerine de muhabiri tersledi. Sarkozy, "Le Monde gibi büyük bir gazetenin benim özel hayatım yerine Avrupa meseleleriyle ilgili olmasını isterdim. Fransız halkı beni bir şey için seçti: Çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmak. Fransızlar herhangi bir yorum talebinde bulunmuyorlar. Onlar konuya senin kadar ilgi duymuyorlar. Ve onlar bunda kesinlikle haklılar" diye konuştu.

Elysee Sarayı dün, medyada haftalardır yapılan yoğun spekülasyonların ardından dün çiftin boşandığını açıklamıştı.

(AFP-EA-EA-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title