Haberler

Daıly Star: Dıana Soruşturmasının Kilit İsmi Cook'un Ölümü Şüpeli

Prenses Diana'nın 'derin devlet' tarafından öldürüldüğü iddiaları, yeni bir soruşturmanın başlatılmasına zemin hazırlarken, tabloid İngiliz gazetelerinden Daily Star, bugün manşetten verdiği özel haberinde Diana cinayeti soruşturmasının kilit...

Prenses Diana'nın 'derin devlet' tarafından öldürüldüğü iddiaları, yeni bir soruşturmanın başlatılmasına zemin hazırlarken, tabloid İngiliz gazetelerinden Daily Star, bugün manşetten verdiği özel haberinde Diana cinayeti soruşturmasının kilit tanığı Robin Cook'un soruşturma bitmeden bir yıl önce esrarlı şekilde öldüğüne dikkat çekti.

Soruşturmaya yakın kaynaklar politikacının ani ölümüyle ilgili olarak gazeteye "Onun ifadesini almak sorusturmaya bakan dedektifler için hayati önem taşıyordu. Soruşturmanın ucu onun bürosuna uzanıyordu" diye konuştular. SAS komandolarının Prenses Diana'yı öldürüp öldürmedikleri konusunda son sözü prenses öldüğünde Dışişleri Bakanı olan Robin Cook'un söyleyeceğine dikkat çeken Daily Star, sağlığı yerinde olan Robin Cook'un 2005 yılında İskoçya'nın dağlık bölgesinde yürürken şüpheli bir şekilde öldüğünü ileri sürdü. İlk yardım helikopterinin 30 dakikada yanına geç gittiği ve Robin Cook'un Inverness şehrindeki Raigmore Hastanesi'ne kaldırıldığında ölmüş olduğu kaydedildi. Robin Cook'un Prenses Diana'nın ölüm nedenini araştıran Operation Paget soruşturması sonuçlanmadan bir yıl önce öldüğü belirtildi.

FZ(SS) - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Diana Spencer Daily Star Star Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title