Haberler

Bangkok'ta Alışveriş Merkezinde Silahlı Saldırı: 3 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki Siam Paragon alışveriş merkezinde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Saldırgan olarak şüphelenilen 14 yaşındaki bir çocuk gözaltına alındı.

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Saldırı, başkent Bangkok'tki Siam Paragon alışveriş merkezinde düzenlendi. Tayland medyası, 14 yaşındaki bir çocuğun saldırgan olduğu şüphesiyle gözaltına alındığını duyurdu. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Tayland Başbakanı Srettha Thavisin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Siam Paragon Alışveriş Merkezi bölgesinde meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine en derin taziyelerimi sunuyorum. Ölenlerin ailelerine ve yaralananlara da desteğimi sunmak isterim. Polis memurları hızla bölgeye girdi. Olay yerinde görev yapan polis amirinden şüphelinin gözaltına alındığı bilgisini aldım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Alışveriş Bangkok Tayland Çocuk Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title