Haberler

Dünya Yaşlılar Günü

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve AK Parti İl Yönetimi, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla İsmail Hakkı Toprak Huzurevini ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve AK Parti İl Yönetimi, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla İsmail Hakkı Toprak Huzurevini ziyaret etti.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahin ve beraberindekiler, huzurevine giderek yaşlılarla bir süre sohbet etti.

Huzur evinde kalanların unutulmaması gerektiğini vurgulayan Şahin, "68 kapasiteli huzurevinde 68 tane misafirimiz var ve Sivas için büyük bir imkan hem Sivas'tan hem de çevre il ve ilçelerden burada yaşlılarımız var. Yaşlısı olmayanın genci de olmuyor. Onlar bize emanet, tarihten gelen emanetler, ve bizler bu emanete sahip çıkma gayreti içerisindeyiz o yüzden yaşlılarımız için büyüklerimiz için ellerini öpmek dualarını almak üzere buradayız. Bundan sonra da ne yapmamız gerekiyorsa onun çabasındayız. İnşallah sonra ki süreçler de de önceden olduğu gibi tekrar ziyaretlere devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ziya Şahin AK Parti Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title