Haberler

Dp'de İstifalar Sürüyor

Sivas'ta Demokrat Parti (Dp) İl ve Kadın Kolları Başkanlığı'nın Dün Yapılan Açıklama ile Partideki Görevinden İstifa Etmesinin Ardından, Bugün de Merkez İlçe Teşkilatı Görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı.

Sivas'ta Demokrat Parti (DP) İl ve Kadın Kolları Başkanlığı'nın dün yapılan açıklama ile partideki görevinden istifa etmesinin ardından, bugün de Merkez İlçe Teşkilatı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan DP Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çetintaş, parti içi demokrasinin şeffaflık kurallarının işlememesi, emeğin göz ardı edilmesi, liyakat sahiplerinin emeğinin karşılıklarının verilmemesi düşüncesi ile partideki görevinden istifa ettiğini bildirdi. Çetintaş, istifalarının ardından milletvekilliği seçimlerinde DP'nin daha başarılı olacağını dile getirerek, kendisi ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin de görevlerinden istifa ettiğini kaydetti.

(İG-MÇ-GS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title