Haberler

Dondurma Çekilişinden Çıkan Otomobille İş Kuracak - Ordu

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Engin Yiğenoğlu (30), dondurma firmasının yaptığı yaz çekilişinde "Porsche" marka lüks bir otomobil kazandı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Engin Yiğenoğlu (30), dondurma firmasının yaptığı yaz çekilişinde "Porsche" marka lüks bir otomobil kazandı.

Yiğenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çekilişle ülke genelinde iki kişiye verilecek arabalardan birinin kendisine çıktığını söyledi.

Üniversitede iktisat bölümünü bitirdikten sonra 4 yıldır işsiz olduğunu ve ailesinin yanında bisiklet servisi işiyle uğraştığını belirten Yiğenoğlu, 4 liralık dondurmadan çıkan yaklaşık 525 bin lira değerindeki otomobili satıp önce ailesine ait yapımı süren binayı tamamlamayı, ardından da mesleğini yapabileceği bir iş kurmak istediğini ifade etti.

Otomobilini almak için başvurusunu yapan Yiğenoğlu, otomobile sahip olmak için yasal sürecin başladığını belirterek, "Şu an arabanın resmi işlemlerini tamamladık. Dondurma firmasından haber gelmesini bekliyoruz, haber geldiğinde aracı almak için gideceğiz." dedi.

Yiğenoğlu, çekilişi kazandığının duyulması üzerine komşularının, akrabalarının ve arkadaşlarının kendilerini arayarak tebrik ettiğini, sevindiklerini ve mutluluklarını paylaştıklarını sözlerine ekledi.

Çıkan aracın KDV ve ÖTV'si dondurma firması tarafından ödenirken, aracı kazanan Yiğenoğlu veraset intikal vergisini ödedikten sonra otomobilini alacak.

Kaynak: AA / Güncel

Porsche Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title