Haberler

"Doğu Akdeniz Bilişim Fuarı" Hazırlıkları

Tüyap Interpro Fuarcılık A.ş (Tifaş) Genel Müdürü Erdem Özel, Adana'da 15-18 Kasım Tarihleri Arasında Düzenleyecekleri Doğu Akdeniz Bilişim Fuarı'nın Bölge Ekonomisini Hareketlendireceğini Söyledi.

Tüyap Interpro Fuarcılık A.Ş (TİFAŞ) Genel Müdürü Erdem Özel, Adana'da 15-18 Kasım tarihleri arasında düzenleyecekleri Doğu Akdeniz Bilişim Fuarı'nın bölge ekonomisini hareketlendireceğini söyledi.

Özel, düzenlediği basın toplantısında, teknolojideki yenilikleri Doğu Akdeniz'e taşıyacaklarını belirterek, Doğu Akdeniz'in en büyük ve en kapsamlı iş ve bilişim platformunu oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Fuarda profesyonellere ürün ve hizmetlerini, tüketicilere ise ihtiyaç ve isteklerini dört gün boyunca paylaşma fırsatı sunacaklarını belirten Özel, "Doğu Akdeniz Bilişim Fuarı" yakın gelecekte Adana'yı "Doğu Akdeniz'in Bilişim Merkezi" haline getirerek, bölgedeki iş dünyasının ihtiyaç duyduğu bilişim çözümleri ile bilgi ve iletişim teknolojilerinin en son ürünlerini kullanıcılara en yakın yerde ve bir arada sunacak. Bölge ekonomisi Bilişim Fuarı ile hareketlenecek. Bölgedeki sanayici ve iş adamlarının

küresel rekabet güçlerini artıracak. Ürün ve çözümlerin ağırlık kazanacağı fuar, gerek yapısı, gerekse etkinliklerle zenginleşen içeriğiyle önemli bir sinerji yaratarak, bölge ekonomisini hareketlendirecek" dedi.

Fuarın 3 ana bölümden oluşan yapısıyla geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirten Özel, "Fuar, Kurumsal İş Çözümleri, Tüketici Elektroniği ve Kurumsal Seminerler olmak üzere üç ana bölümden oluşuyor. Doğu Akdeniz bölgesindeki sanayici ve iş adamlarını bilişim sektörünün uzmanlarıyla buluşturacak Kurumsal İş Çözümleri bölümünde, şirketlerin verimliliğini artıran yazılım ve donanım ürünleri sergilenecek. Kurumsal İş Çözümleri bölümünde, kamu ve özel sektörden üst düzey yöneticilerin yanı sıra,

bilgi işlem, pazarlama, üretim, lojistik ve satış sorumlularının, işlerini geliştirmede kullanabilecekleri bilişim araçları yer alacak. Hem bireysel yaşama, hem de iş yaşamına hitap edecek olan Tüketici Elektroniği bölümünde ise, ev ve günlük hayatı zenginleştiren en son ürün ve hizmetler tanıtılacak" diye konuştu.

Ana sponsorluğunu Türk Telekom, resmi sponsorluğunu "Polen Bilgisayar", ABİAD, ATO, ASO ve KOSGEB'in destekçi olarak yer aldığı "Doğu Akdeniz Bilişim Fuarı, 15 Kasım'da TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak.

(HT-AB-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title