Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'ya Düştükten Sonra Sıkıntılı Günler Geçiren, Kimsenin Yönetmeye Talip Olmadığı Diyarbakırspor'da, Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Aydın ve Ekibinin Göreve Gelmesinden Sonra İşler Yoluna Girmeye Başladı.

Türk Telekom Lig A'ya düştükten sonra sıkıntılı günler geçiren, kimsenin yönetmeye talip olmadığı Diyarbakırspor'da, Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Aydın ve ekibinin göreve gelmesinden sonra işler yoluna girmeye başladı.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açıklamada, hedeflerinin Diyarbakırspor'u borçsuz bir duruma getirmek olduğunu ve bunun için bütün Diyarbakırlılar'ın takımlarına sahip çıkmasının gerektiğini belirterek, "Yönetimler gelip geçicidir, asıl önemli olan kulüplerimizin camia olabilmesidir. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Kulübümüze kalıcı gelirler sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Diyarbakırspor için bu çok önemli bir konudur. Diyarbakırspor'un başarısı için herkesin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın başkanı Ahmet Aydın, göreve geldiklerinde futbolculara verdikleri sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, "Uyguladığımız prim sistemi hem saha sonuçlarına yansıyor hem de futbolcularımızın yüzü gülüyor. Altay maçının primlerini de bu hafta içerisinde ödeyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title