Haberler

Diyarbakır Oyun Oynayan Çocuğu Az Daha Öldürüyordu

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde bir düğünde ortaya çıkıp oyun oynayan küçükm bir çocuğa aklı dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir kişi tarafından tekme atılarak yere yığılması cep telefonu ile saniye saniye kayıt edildi.

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde bir düğünde ortaya çıkıp oyun oynayan küçükm bir çocuğa aklı dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir kişi tarafından tekme atılarak yere yığılması cep telefonu ile saniye saniye kayıt edildi. Görüntülerde, sırtından aldığı darbe ile yere yığılan çocuk kalkarken, akli dengesi bozuk gencin salondan çıkarıldığı görüldü. Merkez Sur ilçesinde bir düğünde cep telefonu ile kayıt edilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, ortaya çıkarak oynayan bir çocuk, salondakilerin alkışları eşliğinde oyununa devam ederken, yanına gittiği bir gence sırtını döndüğü sırada gencin sırtına attığı tekmi ile yere yığıldı. Aklyi dengesi bozuk olduğu belirtilen genç tarafından sırtından tekma ile yere yığılan çocuk kalkıp sandelleyerek yakınlarının yanına giderken, akli dengesi olduğu belirtilen gencin salondan çıkarıldığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title