Haberler

Diyarbakır: Diyarbakır'da 22 Kilometrelik Bölünmüş Yol Yapımı Tamamlandı

Diyarbakır - Mardin Karayolu'nda 3 Ayda 22 Kilometrelik Bölünmüş Yol Yapımı Tamamlandı.

Diyarbakır - Mardin Karayolu'nda 3 ayda 22 kilometrelik bölünmüş yol yapımı tamamlandı.

Diyarbakır Valiliği Özel İdare Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü, Çınar Kaymakamlığı ve Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yürütülen çalışmalar sonucunda 3 ay gibi kısa bir sürede 22 kilometrelik duble yol çalışması sona erdi. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Çınar ilçe sınırları içinde devam eden bölünmüş yol çalışmalarında hedeflenenin çok üstünde yol yapımının gerçekleştiğini belirtti.

Diyarbakır-Mardin Karayolu'nun, Diyarbakır il sınırları içinde kalan 27 kilometresinin 22 kilometrelik bölümünün 3 ay gibi kısa sürede bölünmüş yol olarak tamamlandığını açıklayan Kaymakam Tanrıseven, "Diyarbakır Valisi sayın Efkan Ala'nın direktifyle Özel İdare, Çınar Kaymakamlığı ve Karayolları koordineli bir çalışma gerçekleştirdi. Sayın Ala, 2 kez yol yapım çalışmalarını denetleyerek bizlere ve çalışanlara moral verdi. Cüzi bir harcamayla Çınar İlçesi sınırları içindeki yolun 27 kilometresinden 22'si bölünmüş yol olarak tamamlandı. Biz üzerimize düşeni yaptık. Gelecek yıl yapılacak çalışmalarla Diyarbakır-Mardin yolu çok daha kısa sürede daha güvenli olarak kat edilecek" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title