Haberler

Diyarbakır'da Mesleksel Beceri Laboratuvarı Açıldı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Bünyesinde, Mesleksel Beceri Laboratuvarı Açıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi bünyesinde, Mesleksel Beceri Laboratuvarı açıldı.

Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Ana Bilim Dalı Dekanlığı öğrencilerinin uygulamalı eğitim görmesi için açılan laboratuvarın Tıp Fakültesi Dekanlığı'nda gerçekleşen açılış törenine; Rektör Prof. Dr. Fikri Canoruç'un yanı sıra rektör yardımcıları Prof. Dr. İsmail Topçu, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Abdulkadir Çevik, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Oto, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Rektör Canoruç, öğrencilerin açılan laboratuvarla birlikte mesleksel becerilerini artıracağını belirterek, "Tıp Fakültesi Anabilim Dalı bünyesinde açılışını yaptığımız laboratuvarımız, öğrencilerimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Öğrencilerimiz artık derslerini uygulamalı olarak göreceklerdir. Bizim zamanımızda bu imkanlar kesinlikle yoktu. Daha doğrusu bu şansı bulmak oldukça zordu. Teknolojinin nimetlerinden yeni nesil yararlanıyor" dedi. Konuşmaların ardından

laboratuvarın açılışı yapıldı.

(SK-EST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title