Haberler

Discord neden açılmıyor? Discord açılmıyor! ne zaman düzelecek?

Discord neden açılmıyor? sorusu gündem oldu. Topluluk kurma için tasarlanmış anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformu Discord'a girmeye çalışan kullanıcılar mesajlar yüklenemedi hatası ve bağlanıyor hatası ile karşılaştı. Peki, Discord neden açılmıyor? Discord ne zaman düzelecek? İşte detaylar haberimizde...

Discord açılmıyor! Discord mesajlar yüklenemedi hatası ve Discord bağlanıyor hatası ile karşılaşan kullanıcılar Discord neden açılmıyor? Discord ne zaman düzelecek? Discord bağlanıyor hatası nedir sorularını merak ediyor. İşte detaylar haberimizde...

DİSCORD NEDEN AÇILMIYOR?

Anlık mesajlaşma uygulaması Discord'ta kullanıcılar mesajlarının gönderilmediğini ve yavaşlığından şikayetçi olduklarını Twitter üzerinden yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler:

Discord neden açılmıyor? Discord açılmıyor! ne zaman düzelecek?

Discord konu ile ilgili kullanıcılar "Mesaj hatalarına neden olan bir sorunun farkındayız ve bir düzeltme üzerinde çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

Discord neden açılmıyor? Discord ne zaman düzelecek?

Downdetector verilerine göre, Discord hakkında son 24 saat içinde rapor edilen kesintilere göre platformda son 2 saattir kesintiler yaşandığı görülüyor.

DİSCORD NE ZAMAN DÜZELECEK?

Discord'a giren kullanıcılar mesajlar yüklenemedi hatası ile karşılaştı. Discord'tan konu ile ilgili açıklama geldi:

Discord neden açılmıyor? Discord ne zaman düzelecek?

Sorunun üzerinde çalıştıklarını belirten Discord tarafı, ne zaman düzeleceği ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.

API NEDİR?

Uygulama programlama arayüzü, bir yazılımın başka bir yazılımda tanımlanmış işlevlerini kullanabilmesi için oluşturulmuş bir tanım bütünüdür. API; web uygulaması, işletim sistemi, veritabanı, donanımlar yahut yazılım kütüphanesi için kullanılabilir.

DİSCORD NEDİR?

Discord, topluluk kurma için tasarlanmış bir anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur. Aralık 2020 tarihi itibarıyla 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve aylık 140 milyon aktif kullanıcısı vardır. Discord Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve Web tarayıcısı üzerinde çalışabilmektedir.

Oluşturulan Discord sunucularında yeni ses, metin veya stage kanalları açılabilmektedir. Bu sayede çok fazla üyesi olan sunucularda insanlar farklı kanallarda konuşup tek bir kanala göre daha az yoğunluk sağlayabilmektedirler.

Discord'un en çok bilinen stabil versiyonunun dışında "Public Test Build", "Canary" ve "Development Version" olmak üzere üç adet "gizli" sürümü de mevcuttur. Stabil versiyonunun ve Public Test Build versiyonunun ikonları birbirinin aynısı olmasına rağmen Canary sürümünün ikonu sarı zemin üzerine Discord logosu ve Development Version'un ikonu ise siyah zemin üzerine plan kağıdı desenleri ile Discord logosu şeklindedir. Canary ve Public Test Build versiyonlarında stabil versiyondan daha ileride bir versiyon numarasında sahip oluyorsunuz. Development Version'da ise daha da ileride bir versiyon ve sunucu davetleri gibi bir görüntüye sahip "Build ID" linklerini kullanabiliyorsunuz. Bu linkler doğrultusunda uygulama içinde değişik sürümleri deneyebilir, daha farklı özellikleri test edebilirsiniz.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Twitter Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title