Haberler

Didim Kaymakamı Katırcı, Akbük'e Veda Etti

Samsun'un Bafra ilçesine atanan Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Akbük Belediye Başkanı Erçin Sandalcı'yı ziyaret etti.

Samsun'un Bafra ilçesine atanan Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Akbük Belediye Başkanı Erçin Sandalcı'yı ziyaret etti.

Kaymakam Katırcı, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Samsun'un Bafra ilçesine atanması dolayısıyla Akbük beldesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Sandalcı'ya veda etti.

Belediye meclisi üyeleri Kadir Taşlıdere, Mustafa Demirbaş, Avni Akgün ve Ramazan Ateş'in de hazır bulunduğu ziyarette, birlikte çalışmış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Katırcı, "Uzun yıllar Didim'de, bir turizm ilçesinde hizmet verdik, şimdi de bir tarım, sanayi ilçesinde hizmet vereceğiz. Size, meclis üyesi arkadaşlarımıza, esnafımıza ve tüm Akbük halkına veda ediyoruz. İyilik ve mutlulukla ayrılıyor, iyi dileklerimizi iletiyoruz. Hata yaptıysak affola" diye konuştu.

Akbük Belediye Başkanı Başkan Sandalcı da Kaymakam Katırcı'ya görev süresi içerisinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Didim'de bir pencere açtınız ve bundan hepimiz faydalandık. Güzel çalışmalarımız oldu. Çok memnunuz. İyi niyetiniz, bürokrasiye hakimiyetiniz, çözümcül yaklaşımınız bizler için eşi bulunmayacak durumlardır" dedi.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title