Haberler

Dha Yurt Bülteni-9

Şehit uzman onbaşının cenazesi Ordu'ya getirildiŞIRNAK'ta güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Uzman Onbaşı Tuncay Zengin'in cenazesi askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi.

Şehit uzman onbaşının cenazesi Ordu'ya getirildi

ŞIRNAK'ta güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Uzman Onbaşı Tuncay Zengin'in cenazesi askeri uçakla Ordu- Giresun Havalimanı'na getirildi. Şehidin cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Giresun'a götürüldü.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Namazdağı Sarıyayla mevkiinde güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyon esnasında PKK'lı teröristlerin ateş açması sonucu şehit olan iki askerden biri olan Giresun'a bağlı Dereli İlçesi nüfusuna kayıtlı, Uzman Onbaşı Tuncay Zengin'in cenazesi, askeri uçakla getirildiği Ordu- Giresun Havalimanı'nda törenle karşılandı. Buradaki törene Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, daire müdürleri, askeri erkan, polis, jandarma ile şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Tören mangası tarafından uçaktan alınan şehidin naaşı daha sonra cenaze aracıyla karayoluyla memleketi Giresun'a götürüldü.

Görüntü Dökümü

---------------------------

-Uçaktan görüntü

-Naaşın uçaktan indirilip taşınırken görüntüsü

-Ağıt yakan şehidin yakınlarından görüntü

-Karşılama töreninden görüntü

-Diğer detaylar

Haber-Kamera: Nedim KOVAN-Hakan KABAHASANOĞLU-ORDU-

====================================

Mucize kurtuluş kameralarda

ADANA'da aniden hareket eden belediye otobüsünün önünde kalınca canını kurtarmak için 5-6 metre koşan yaşlı kadın yere kapandı. O anda kadını fark eden şoför de frene basarak durup, yaşlı kadının ezilmesini engelledi.

Merkez Seyhan İlçesi Abidinpaşa Bulvarı'nda kırmızı ışıkta bekleyen belediye otobüsü, yeşil ışığın yanmasıyla birlikte hareket etti. Bu sırada karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın, hareket eden otobüsün önünde kalınca kaçmaya çalıştı. Otobüsün önünden 5-6 metre koşan kadın yere kapandı. Bu sırada kadını fark eden şoför de frene basarak muhtemel bir faciayı önledi.

Vatandaşların yardımına koştuğu kadın tekrar kaldırılıp yoluna devam etti. Kaza anı ise mobese kameralarına yansıdı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Hareket eden otobüsün altında kalmamak için koşan kadının görüntüsü

Haber: Çağlar ÖZTÜRK -Kamera: ADANA,

==========================================

Yüksekova'da helikopterlerin indiği alana tuzaklanan çoklu el yapımı patlayıcı SAS'lar tarafından imha edildi

Hakkari Yüksekova Kamışlı Köyü bölgesinde  helikopterlerin indiği alana tuzaklanan çoklu el yapımı patlayıcı imha edildi.

Yüksekova Kamışlı Köyü bölgesinde köylülerin haber vermesi üzerine arazide çoklu el yapımı patlayıcı düzeneği tespit edildi. Bölgeye sevk edilen SAS timi tarafından çoklu el yapımı patlayıcı imha edildi.   Çoklu el yapımı patlayıcının  muhtemel helikopter inişinde helikoptere zarar vermek amacıyla teröristler tarafından alana ktuzanlandığı belirtildi.

Görüntü Dökümü

--------------------

-çoklu el yapımı patlayıcının bulunması

-çoklu el yapımı patlayıcının imhası

Haber-HAKKARİ - ANKARA

=================================

Manisa'da Ensar protestosu

MANİSA Emek ve Demokrasi Platformu, Ensar Vakfı'nın kentte yaz okulu açmayı planladığını iddia ederek protesto eyleminde bulundu.

Manisa Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, Ensar Vakfı'nın Manisa'da yaz okulu açma girişimde bulunduğu öne sürerek, bunu protesto için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplandı. Eyleme katılanlar, 'Ensar gözümüz üzerinde' yazılı pankart ve dövizler taşıdı. Manisa Emek ve Demokrasi Platformu olarak Ensar Vakfı yaz okulu uygulamasının takipçisi olacağı belirtilen açıklamada, "Manisa'da Ensar yine yaz okulu açıyor. Denetim görevi Milli Eğitim Müdürlüğü'nde olduğu kadar veliler ve konuya hassas olan herkesindir" denildi.

Açıklamanın ardından grup 'Laik, bilimsel eğitim istiyoruz' ve 'Çocuk istismarını aklatmayacağız' sloganları atarak dağıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Eylemden görüntü

Eğitim-Sen Manisa Şube Kadın Sekreteri Ayşe Bayraktar açıklaması

Slogan

Haber- Kamera: Ersan ERDOĞAN / MANİSA,

======================================

Gaziantep'te uyuşturucu denetimi

GAZİANTEP'te çok sayıda polis ve narkotik köpeği Alex'in de katılımıyla park ve çevrelerinde uyuşturucu denetimi yapıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, çevik kuvvet ekiplerinin de desteğiyle öğle saatlerinde kent genelindeki parklarda uyuşturucu denetimi yaptı. Denetime eğitimli narkotik köpeği Alex de katıldı. Ekipler, parklarda oturanların kimliklerini sorgulayıp yabancı uyruklu kişilerin de pasaportlarını kontrol etti. Kimliği olmayan kişiler hakkında işlem yapılırken, denetimlerin devam edeceği belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

Polislerin parka girmesi

Polislerin üst araması yapması

Narkotik köpeği Alex

Genel ve detay görüntüler

Haber: Eyyüp BURUN-Kamera: Metin Faruk TAMER -GAZİANTEP-DHA)

========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresun Ordu PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
title