Haberler

Dha Yurt Bülteni-16

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförünün hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasına yansıdıDenizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli, bu sabah cezaevine giderken, yan yoldan çıkan hafriyat kamyonunun sol yanından çarpıp üstüne devrildiği...

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförünün hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli, bu sabah cezaevine giderken, yan yoldan çıkan hafriyat kamyonunun sol yanından çarpıp üstüne devrildiği makam aracında yaşamını yitirdi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.

Görüntü Dökümü

-----------------

-GÜVENLİK KAMERASI

-Kaza anının görüntüleri

Haber: DENİZLİ

==========================================

Mersin'de mahrem imamlar tutuklandı

Mersin'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'emniyet personelinden sorumlu mahrem yapılanması' içerisinde yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütünün emniyet personelinden sorumlu mahrem yapılanması içerisinde yer aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan Ş.S., İ.D. ve M.S., bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

Zanlılar adliyeden elleri kelepçeli olarak çıkartılırken

Polislerin arasında giderken

Polis aracına binerlerken

Polis aracı giderken

Haber -Kamera: Mustafa İNSAN/MERSİN

=============================================

Uşak'ta CHP'liler Atatürk'e hakareti kınadı

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, bir televizyon programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Prof. Dr. Afet İnan'a yapılan hakareti kınadıklarını açıkladı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz ile birlikte İl binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, Atatürk'e ve Prof. Dr. Afet İnan'a yapılan çirkin saldırıyı sert bir dille kınadı. Bir televizyon kanalında düzenlenen programda kendilerini tarihçi olarak görenlerin Mustafa Kemal Atatürk ve Prof. Dr. Afet İnan'a net bir şekilde iftirada bulunduğunu belirten Karaoba, "Atalarımız 'Hocanın fikri neyse zikri o' demiştir. Bu kadar sapkın, aşağılık ve şerefsizce olan bu açıklamayı, rahmetli Prof. Dr. Afet İnan'ın Çankaya'nın nikahsız first lady'si olarak tanımlanmasını kınıyoruz" dedi. Türkiye'nin 16 Nisan'dan sonra rejim değişikliğine gittiğini iddia eden Karaoba, "Atatürk'ün tüm fikirlerine tahammül edemeyenler bu yöntemlerle bunu yapmaya çalışıyor. Tarihçiler 'Ben kitaplarımda yazdım kimse itiraz etmedi, mahkemeye vermediler' diye söyleniyor. Senin gibi bir tarihçinin kitabını bu ülkede okuyan inşallah çok azdır. Eğer o kitapta da hakaret içeren yazılar varsa biz buradan savcılara suç duyurusunda bulunuyor, bunun cezasının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Atatürk'ün büstlerini, heykellerini kaldırabilirler. Rize'de Atatürk heykelini kaldırdıklarında 'Üzerimize düşen onurdur' şeklinde açıklama yapmışlardı. Ama bu ülkede Atatürk'ün fikirlerini ve ülkenin kuruluşundaki temel olan fikirleri asla yıkamayacaklar. Bu konuda halkımızın sağduyusuna inanıyoruz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Atatürk posterinden görüntü,

-CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba'nın konuşması.

Haber Kamera: Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK,

==========================================

Sahte estetikçi 2 suçtan daha tutuklandı

Adana'da kendini doktor olarak tanıtıp kalıcı dolgu yaptığı kadınların sağlık sorunları yaşamasına neden olduğu iddia edilen ve hırsızlık suçundan tutuklanan 34 yaşındaki kuaför Soner Gülnaz, 2 suçtan daha tutuklandı.

Kentteki bir marketten 2012'de 2 şişe rakı çaldığı gerekçesiyle Erdemli 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Soner Gülnaz'a 5 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Cezası Yargıtay'ca onanan Gülnaz, teslim olmadı. Dudaklarına kalıcı dolgu yaptığı kadınların hastanelik olmasının ardından gündeme gelen Soner Gülnaz,  Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nde görevli polislerce merkez Seyhan İlçesi'ndeki Namık Kemal Mahallesi'ndeki evinde yakalandı. Kendini doktor olarak tanıtıp kadınlara kalıcı dolgu yaptırdığı yönündeki suçlamaları reddeden Soner Gülnaz, Kürkçüler Cezaevi'ne gönderildi. Ayrıca şüpheli kuaförün hemşire Merve Keleş ile Z.U., C.S. ve eşi G.S.'ye botoks ve silikon dudak dolgusu yapıp şahısların paralarını alarak dolandırdığı tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ev ve işyerinde yapılan aramada bulunan tıbbı malzeme ve cihazlara el konuldu. Soner Gülnaz, nöbetçi  6. Sulh Ceza Hakimliği'nce 'dolandırıcılık' ve 'Diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek veya tabip unvanı takmak' suçlarından tutuklandı. Gülnaz hakkında halen  mağdurlara karşı yaralama eylemleri nedeniyle 'bilinçli taksirle yaralanmaya neden olmak' suçundan ayrı bir soruşturma yürütülüyor.

Haber: ADANA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Alper Denizli Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title