Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

Ak Partili Özdağ: Erdoğan bence de son mohikandır AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Recep Tayyip Erdoğan bence son mohikandır" dedi.

Ak Partili Özdağ: Erdoğan bence de son mohikandır

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Recep Tayyip Erdoğan bence son mohikandır" dedi. Özdağ, bu sözü 2015 yılında da söylediğini belirtti.

Manisa'nın Köprübaşı İlçesi'nde dün işyeri  açılışında konuşan Selçuk Özdağ, Ak Parti eski yöneticisi Ayhan Oğan'ın "Yeni bir devlet kuruyoruz" sözlerini 'maksadını  aşan bir ifade' olarak değerlendirdi. Özdağ, "'Yeni bir devlet kuruyoruz' ifadesi doğru değil. Sistem değişikliğine gidiyoruz dese anlardım. Rejimimiz belli, rejimimiz; Cumhuriyet. Devletimizin adı belli; Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Kurucusu da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sonraki en büyük devrimci, en büyük reformist ve en başarılı siyasetçidir. 95 yıllık siyasetin Mustafa Kemal Atatürk'ten sonraki en büyük lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bence de son mohikandır" dedi.

'MOHİKAN' SÖZÜNÜN ELEŞTİRİLMESİNE YANIT VERDİ

Selçuk Özdağ, dünkü açılıştaki sözlerinin sosyal medyada tartışılması üzerine DHA'ya yaptığı açıklamada 'mohikan' benzetmesini daha önce de yaptığını hatırlattı. Özdağ şöyle dedi: "2015 yılında da söylemiştim. Hatta o zaman Recep Tayyip Erdoğan'ı dördüncü sıraya koyuyordum. Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Turgut Özal, Recep Tayyip Erdoğan. Şimdi Erdoğan ikinci sıraya geçti. Neden? 17- 25 Aralık gibi ekonomi ve siyaset darbesini bertaraf etti. Türkiye'de bir hükümet kurulamadığı zaman, kaos çıkacağı zaman inisiyatif alarak erken seçim kararına çok ciddi katkısı oldu. 15 Temmuz gecesini bertaraf eden liderdir. Bütün darbe girişimlerinde tehditlerde, herkesin çekildiği ortamlarda, Erdoğan meydan okudu. O nedenle ikinci sıraya geçti." Türkiye Cumhuriyeti'ni Atatürk'ün kurduğunu belirten Selçuk Özdağ, Erdoğan'ın da 2002'den bu güne vesayetçilere meydan okuduğunu, darbeleri bertaraf ettiğini ve 12 seçim kazandığını söyledi. Özdağ, "Erdoğan egemen güçlere, adına 'F tipi' dediğimiz cemaatlere karşı ciddi mücadele vermiş ve hala ayakta, sağlığı beyni ve fiziki yapısıyla, hayalleriyle ayakta" dedi. Selçuk Özdağ, geçmişteki siyasi liderleri eleştirirken "Demirel şapkasını alıp gitmişti 12 Mart'ta. Şapkasını koruduğu kadar ülkeyi koruyamadı. Erbakan partisini koruyamadı. O dönem içinde ekonomik olarak neler yaşadığımızı biliyoruz" diye konuştu. Sözlerinin 'övgüler yağdırmak' olarak değerlendirildiğini kaydeden Selçuk Özdağ, söyle dedi: "Ben var olan bir şeyi söylüyorum. 'Yok canım hayır ondan başarılı şu liderdir' desinler. Elbette Menderes, Özal, Erbakan, Yazıcıoğlu, Türkeş'in Türk siyasi hayatında çok ciddi katkıları var. Çok lider çıkaramadık. Çok az yetiştirdiğimiz liderlere sahip çıkmamız gerekir. En önemli lider de Erdoğan'dır. En karizmatik lider. Türk siyasi hayatına yön veren adam. İdealizmle realizmi yan yana götüren adam. Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda çok ciddi şekilde her seçim sonrası devrim yapan, hayallerini gerçekleştiren adamdır. Onun başarısı benim sözlerimle değil, kendisinin yaptıklarıyla kaim. Ben ülkücü gelenekten geliyorum Türkeş ve Yazıcıoğlu için de çalıştım ama 12 seçim kazanmak Erdoğan'a nasip oldu."

Haber: İlker KILIÇASLAN- Nermin UÇTU / MANİSA,

=================================================

Düzce'de durdurulan otobüste 63 kaçak yakalandı

DÜZCE'de, şüphe üzerine durdurulan bir otobüste kaçak yollarla Avrupa'ya götürülmek istenen 63 Afgan ve Pakistan vatandaşı ile onları götüren 2 kişi gözaltına alındı.

TEM Otoyolu'nun Gümüşova Rampaları mevkiinde asayiş uygulaması yapan jandarma ve polis ekipleri aşırı yolcu olması nedeniyle 34 NHV 36 plakalı otobüsü durdurdu. Otobüste yapılan incelemede 63 kişinin yolculuk yaptığı belirlendi. Jandarma ve otoyol polisleri tarafından yapılan kimlik kontrolünde yolcuların Afganistan ve Pakistan vatandaşı olduğu ve kaçak yollarla Avrupa'ya götürülmek istendiği ortaya çıktı. Otobüs sürücüsü 24 yaşındaki Selçuk Arat ile yanında bulunan aynı yaştaki Tahsin Balcı  ve 63 yolcu gözaltına alındı. Otobüs de incelenmek üzere otoparka götürüldü. Kaçakların önce Yunanistan ve Bulgaristan'a ardından da diğer Avrupa ülkelerine götürülmek vaadiyle bin 500 lira ile 2 bin lira arasında değişen miktarda para karşılığında Tokat'tan otobüse bindirildiği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

-Kaçakların görüntüsü

-Otobüsün görüntüsü

-Detaylar

Haber: Tezcan SOLMAZ/DUZCE,

=============================================

Çanakkale'de orman yangını

ÇANAKKALE'nin Merkez ilçeye bağlı Sarıbeyli Köyü yakınındaki bozuk orman alanında yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Sarıbeyli Köyü'ndeki bozuk ormlan alanından bugün saat 17.00 sıralarında, alevler yükselmeye başladı. Bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 3 helikopter, 17 arazöz ve çok sayıda orman işçisi sevk edildi. Çanakkale'nin içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayan Atikhisar Barajı yakınında bulunan rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangının çıkış nedeni araştırılırken, alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------

-Havadan ve karadan yapılan söndürme çalışmalarından görüntü

-Yanan alanların görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Burak GEZEN / ÇANAKKALE,

===========================================

Havaya ateş açılan konvoydaki 5 kişiye gözaltı

DENİZLİ'de, asker uğurlayan araç konvoyundaki 5 kişi havaya ateş açıldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Konvoydaki araçlarda yapılan aramalarda, kurusıkıdan çevirme üç tabanca ele geçirildi.

Merkezefendi ilçesi Üçler Mahallesi'ndeki sürücü pisti yakınlarında, bugün saat 16.00 sıralarında asker uğurlama konvoyunda havaya ateş açılması üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, araçlarda yaptığı aramalar sonucu kurusıkıdan çevirme üç tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Haber: Deniz TOKAT / DENİZLİ,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Selçuk Özdağ Ak Parti Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title