Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 3

1 - (geniş haber)POLİS ARANAN KİŞİYİ ALMAYA GELDİ, BİRLİKTE YAŞADIĞI KADIN 3. KATTAN ATLADIHaber-Kamera: Çağatay KENARLI - Ersan SAN, İstanbul DHAİstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, il dışındaki bir operasyon kapsamında aranan yabancı uyruklu kişiyi yakalamak için...

1 - (geniş haber )POLİS ARANAN KİŞİYİ ALMAYA GELDİ, BİRLİKTE YAŞADIĞI KADIN 3. KATTAN ATLADI

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI - Ersan SAN, İstanbul DHA

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, il dışındaki bir operasyon kapsamında aranan yabancı uyruklu kişiyi yakalamak için Esenyurt Fatih Mahallesi'ndeki bir binaya operasyon düzenledi.

TEM Özel Tim ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin binaya girdiği sırada, aranan şüpheliyle birlikte yaşayan yabancı uyruklu kadın henüz belirlenemeyen bir sebeple 5 katlı binanın 3. katındaki balkondan aşağıya atlayarak yaralandı. Yaralı kadın, ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri bu sırada IŞİD şüphelisi olarak aranan kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelinin il dışına yollanacağı öğrenildi.

BALKONDAN ATLAYAN KADININ AYAKLARI KIRILDI

Hastaneye kaldırılan kadının ayaklarının kırıldığı öğrenilirken sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. TEM ekipleri balkondan atlayan yabancı uyruklu kadının kimlik bilgilerini sorguladı. Yapılan incelemede kadının terör bağlantısının bulunmadığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Polislerin mahalle girişindeki önlemleri

-Zırhlı araçlar

-Yaşanan hareketlilik

DHA FEED

08.11.2016 - 14.38 Haber Kodu : 161108129

========================================

2 - KAPI AÇILINCA DEHŞET ORTAYA ÇIKTI

Ümraniye'de eşinden haber alamayınca eve gelen kadın, kapı önündeki kan izlerini gördü.

Polis, kapıyı kırıp içeriye girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı.

Boğazı kesilen eşinin cesedini gören kadın gözyaşlarına boğuldu

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA

Ümraniye'de Türkmenistan uyruklu bir kişi, evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Haberi alarak alarak olay yerine gelen eşi gözyaşlarına boğuldu.

Olay Esenşehir Mahallesi Kıvanç Sokak'ta meydana geldi. Türkmenistan uyruklu Dovletgeldi Mehimov (37)'a, eşi telefonla ulaşamayınca eve geldi. Dairenin girişinde kan izlerini gören kadın panikle bağırarak çevreden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve tedbir amaçlı ambulans çağrıldı.Polis kapının açılmaması üzerine kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler Mehimov'u yerde kanlar içinde buldu. Daireye giren sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Mehimov'un boğazı kesilerek öldüğünü belirledi. Ekipler çevre güvenliğini alarak olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Eşinin öldüğünü öğrenen kadın gözyaşlarına boğuldu.

Çevrede sakinleri, "Eşi telaşlı bir şekilde yanımıza geldi yardım istedi. Eşine ulaşamadığını ve dairenin girişinde kanlar olduğunu söyledi" diye konuştu.Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından cenaze Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesinin morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Görüntü Dökümü:

----------

-Polis ve sağlık ekiplerinden görüntü

-Çevredeki vatandaşlar ile röp

-Eşinin ağlarken görüntüsü

-Polise bilgi vermesi

-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması

-Öldürülen kişinin fotoğrafı

08.11.2016 - 14.38 Haber Kodu : 161108130

08.11.2016 - 14.55 Haber Kodu : 161108139

==========================================

(YENİ GÖRÜNTÜYLE)

3 - ESENLER'DEKİ SALDIRIDA ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

SALDIRGANIN KAÇIŞ ANI KAMERADA

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ - Erhan TEKTEN / İstanbul DHA

Esenler'de pompalı tüfekle gerçekleşen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Kaçış anı güvenlik kamerasına yansıyan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı

Esenler, Turgut Reis Mahallesi Şehit Ali Karahan Caddesi'de dün saat 22.45 sıralarında meydana gelen olayda Seçkin Çetin ve Murat Yüksel pompalı tüfekle saldırıya uğramıştı. Çetin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Yüksel tedavi altına alınmıştı. Ancak Yüksel de sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası çalışma başlatan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştiren Emre A.'yı Esenler'de sokakta yürürken gözaltına aldı.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Emre A., Çetin ve Yüksel ile araç takası için anlaştı. Takas için aracını devreden Emre A. anlaştığı aracı ise alamadı. Aracı devralamayan Emre A. bir süre sonra parasını istemeye başladı. Ancak parasını da alamayan emre A., akşam saatlerinde buluştuğu 2 kişiye pompalı tüfekle ateş açtı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Emre A., adliyeye sevk edildi.

KAÇIŞ ANI KAMERADA

Olay sonrası Emre A.'nın kaçışı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. GörüntülerdeEemre A. elindeki pompalı tüfekle kaçıyor.

Görüntü Dökümü:

--------------

YENİ GÖRÜNTÜ

GÜVENLİK KAMERASI

-Zanlının elinde silahla kaçışı

AKTÜEL GÖRÜNTÜ

-Adliyeye sevk edilmesi

08.11.2016 - 14.20 Haber Kodu : 161108127

08.11.2016 - 13.06 Haber Kodu : 161108105

=======================================

4 -VADİSTANBUL KONUT PROJESİ İÇİN ÇED SÜRECİ BAŞLADI

Haber: Ezgi ÇAPA/İSTANBUL,

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sarıyer'deki Vadistanbul konut projesi için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre,Ömer Faruk Kavurmacı'nın şirketi Aydınlı Grup ile Artaş ortaklığı tarafından yapılması planlanan "234 adet konut+92 adet ofis" kapasiteli "Vadipark Seyrantepe Konut-Ofis 3 Projesi" askıya çıktı. Proje, ÇED sürecinin tamamlanmasının ardından onaylanmak üzere İBB'ye gidecek. İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın da damadı olan Aydınlı Şirketler Grubunun ortağı Ömer Faruk Kavurmacı FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

TÜRK TELEKOM ARENA STADI YAKININDA, FATİH ORMANININ DİBİNDE

Sarıyer Ayazağa'da, 10627 Ada, 3 Parsel'de bulunan arazi, Fatih Ormanının hemen güneyinde, Türk Telekom Arena Stadı'nın yakınında yer alıyor. Proje tanıtım dosyasında toplam maliyeti 141 milyon 623 bin 460 TL olarak belirlenen projenin arsa alanı 23 bin metrekare. 7 bloğun inşa edileceği projenin toplam inşaat alanı ise 107 bin metrekare yani söz konusu alanın yaklaşık 5 katı. Turizm, konut ve ticaret fonksiyonlu olarak tanımlanan projede iş ve alışveriş merkezleri, otel, turizm tesis alanları, konut ve rezidanslar yer alabilecek. Yaklaşık 3 yılda tamamlanması planlanan projeye 1 Ocak 2017'de başlanması, iskana ise 30 Eylül 2018 tarihinde açılması öngörülüyor.

ORTAKLARDAN BİRİ TOPBAŞ'IN DAMADI KAVURMACI'NIN ŞİRKETİ AYDINLI

Proje dosyasında yer alan Ticari Sicil kayıtlarına göre, Aydınlı Grup ile Artaş ortaklığı tarafından yapılması planlanan projede, Aydınlı Grubun kurucuları arasında Topbaş'ın dünürü iş adamı Mustafa Şevki Kavurmacı ile damadı Ömer Faruk Kavurmacı yer alıyor. FETÖ soruşturması kapsamına dünür Mustafa Şevki Kavurmacı gözaltına alınmış, hastalığı sebebiyle serbest bırakılmıştı. Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ise 2 aydır tutuklu bulunuyor.

AYDINLI, VADİİSTANBUL PROJESİNDEN ÇEKİLDİĞİNİ DUYURMUŞTU

Ayazağa bölgesinde Vadistanbul'un 3 etaptan oluşan projeleri yer alıyor. Aydınlı Grup, geçtiğimiz ay Artaş ve İnvest İnşaat firmalarının ortaklığıyla devam eden Vadistanbul'dan çekildiğini, "Aydınlı Grup 'gördüğü lüzum üzerine' proje ortaklığından ayrılmıştır" şeklineki açıklamasıyla yapmıştı.

=======================================

5 - HRANT DİNK DAVASINDA ŞOK SUÇLAMA (Geniş haber)

RAMAZAN AKYÜREK : CELALETTİN CERRAH, 17 ŞUBAT TARİHLİ YAZIYI (TRABZON'DAN İSTANBUL'A GÖNDERİLEN SES GETİRECEK EYLEM YAZISI) İMHA ETMEMİ İSTEDİ

Haber: Özden ATİK / İstanbul,DHA

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 2'si tutuklu 35 sanıklı davada, dönemin eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, "Benden talep edilen tek bir şey oldu. Celalettin Cerrah, 17 Şubat tarihli yazıyı (Trabzon'dan İstanbul'a gönderilen ses getirecek eylem yazısı) imha etmemi istedi" dedi. Bunun üzerine söz alan Celalettin Cerrah, "45 yıldır devlet memuruyum. İlk defa böyle bir suçlamayla karşılaşıyorum. Ağabeyi olarak beni üzmüştür. İki senedir cezaevindedir psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum. Hakkında suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

AKYÜREK KATILDI

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek hazır bulundu. Ayrıca hükümlü sanık Ogün Samast ile tutuksuz sanıklardan dönemin İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet İlhan Güler, dönemin Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay, eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da duruşma salonunda yer aldı. Duruşmaya bir kısım sanıklar da SEGBİS aracılığıyla görüntülü ve sesli olarak katıldı.

RAMAZAN AKYÜREK: CERRAH YAZIYI İMHA ETMEMİ İSTEDİ

Duruşmada dönemin İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ahmet İlhan Güler'in çapraz sorgusu yapıldığı sırada, Ramazan Akyürek soru sormak için söz aldı. Eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, "17 Şubat tarihli yazı (ses getirecek eylem) cinayetten sonra Ogün Samast'ın isminden sonra çıktığını belirtiliyor. Ben cinayetten hemen sonra İstanbul'a gittim. Ahmet İlhan Güler'in bana yazının eksik geldiğini söylemesi gerekirdi. Ama Celalettin Bey de başta olmak üzere soğuk duruyorlardı. Benden talep edilen tek şey oldu; Celalettin Cerrah 17 Şubat'ta Trabzon'dan İstanbul'a gönderilen yazı (ses getirecek eylem yazısı) imha etmemi istedi. Beni özel telefonla aradı. Bu görüşme, Erhan Tuncel'in İstanbul'a gelmesinden ve Yardımcı İstihbarat Elemanı olduğu anlaşılmasından sonradır. Celalettin Cerrah, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün özel telefonundan beni aramıştır. Ahmet Bey'e bu görüşme olduğunda odada olup olmadığını soruyorum" dedi. Soru üzerine Ahmet İlhan Güler, "Celalettin Bey'in böyle bir şeyi söylediğine şahit olmadım. Herkesin bildiği bir yazıyı 'İmha et' demesi akla ve doğal akışa uygun değildir" diye cevap verdi. Bu cevap üzerine diyalog şöyle gelişti.

Ramazan Akyürek: "Ya sizin, ya da yardımcınızın odasından yapılmış bir görüşmedir."

Ahmet İlhan Güler: "Bilgim yok böyle bir görüşmeden. O seviyede bir insanın bunu yapması mümkün değil."

Ramazan Akyürek: "Ben o evrakı asla imha edemeyeceğimi söyledim. Önce telefonda söyledim. Sonra toplantıda yüzüne söyledim. Bakanın zorlamasıyla İstanbul'a geldim. Toplantıda dört kişiydik. Celalettin Cerrah, Ahmet İlhan Güler ile Terörden Sorumlu Şube Müdürü ve yardımcısı da toplantıdaydı."

CERRAH: AĞABEYİ OLARAK BENİ ÜZMÜŞTÜR

Diyaloglar üzerine söz alan Celalettin Cerrah ise "Bu iddialara cevap vermek istiyorum" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "45 yıldır devlet memuruyum. İlk defa böyle bir suçlamayla karşılaşıyorum. Toplantıda dört kişiyiz; o kadar aptalım ki, 'Bunu imha et' diyeceğim. F4 raporunun yok edilmesinin bana menfaati nedir? Bunun imha edilmesi sadece Trabzon'un faydasınadır. Ben İstanbul Emniyet Müdürü'yüm. Kendisi bana bağlı değildir. Ben 'Bunu sil' dersem niye üç şahidin arasında diyeyim? Faillerin bir an önce yakalanması için kendisini çağırdım, gelmedi. Niye? Suçlu olduğu için. Bunlar mantık dışı. Ben İstihbarat Daire Başkanlığı'ndan 'Bunu sil' desem, aynısı Trabzon'da da var. Orada da Reşat Bey müdürdü. Bu neyi gösteriyor, demek ki İstihbarat Daire Başkanlığı istediği şekilde kayıtları siliyor demektir. Ağabeyi olarak bu iddiası beni üzmüştür. Herhalde iki senedir cezaevindedir. Psikolojisi bozulmuştur. Bu nedenle hakaretten ve iftiradan suç duyurusunda bulunuyorum" diye cevap verdi.

"BU ZAMANA KADAR NEDEN BAHSETMEDİ?"

Bu tartışma sonrası duruşmaya ara verildi. Ara sonrasında Celalettin Cerrah tekrar söz aldı. Cerrah, "Eğer ben böyle bir şeyde bulunduysam aradan 10 yıl geçmiş. 10 yıl zarfında müfettişlere savcılara ifade vermiştir. Böyle bir konudan bu zamana kadar neden bahsetmemiştir. En önemlisi de emniyet müdür yardımcısı ve iki şube müdürünün bulunduğu bir yerde nasıl böyle birşey söleyebilirim? O tarihte böyle bir yazının varlığından haberim yoktur. Haberdar olmadığım bir yazı için nasıl 'Sil' derim. Bununla ilgili 'Baskı yaptı' diye suç duyurusunda bulundu demesi lazım. Suç duyurusunda bulunmuş mu? Kendisi emniyet genel müdürlüğüne direk bağlıdır. Bana bağlı değildir. En önemli konu da kendisi İçişleri Bakanı'na, İstihbarat Daire Başkanı olması dolayısıyla her gün makamına çıkabilecek kişidir. Hatta yerine göre sayın Başbakan'ın da çağırıp bilgi aldığı makamdır. Bu durumdaki bir kişi niye Emniyet Genel Müdürü'ne, niye İçişleri Bakanı'na, hatta niye Başbakan'a bugüne kadar bilgi vermemiştir. Onun için sanığın iki yıldır tutuklu olmasından dolayı zihinsel veya psikolojik yönden sıkıntısı olabilir. Ben kendisinin bu konuda akıl sağlığı yerinde midir diye adli tıbba gönderilmesi istiyorum" şeklinde konuştu.

CERRAH'IN SAVUNMASI CUMA GÜNÜNE KALDI

Mahkeme heyeti duruşmayı 10 Kasım, perşembe gününe bıraktı. Sabri Uzun'un çapraz sorgusunun perşembe günü yapılmasına, cuma günü de Celalettin Cerrah'ın savunmasının alınmasına karar verilen duruşma ertlendi.

==========================================

6 - PROF. KORUR VE GAZETECİ ÖNDEROĞLU HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Haber - Kamera Hayati KILIÇ - Ümit TÜRK, İstanbul DHA

Nöbetçi Genel Yayın Yönetmenliği kampanyasına katılarak dayanışma içinde bulundukları Özgür Gündem Gazetesi nin bir günlük yayın yönetmenliğini üstlenen, söz konusu nüshada yer alan bazı yazı ve haber içeriklerinde Suç işlemeye alenen tahrik etme, Suçu ve suçluyu övmek ve Örgüt propagandası yapmak suçlarınının işlediği gerekçesiyle haklarında 14.5'ar yıl hapis istemiyle dava açılan Türkiye İnsan Hakları Vakfı Başkanı (TİHV) ve Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Rasime Şebnem Korur ve Gazeteci Erol Önderoğlu hakim karşısına çıktı.

SANIKLARI 15 AVUKAT SAVUNUYOR

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya, soruşturma aşamasında tutuklanarak 10 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Rasime Şebnem Korur ve Gazeteci Erol Önderoğlu katıldı. Diğer sanıklar Ahmet Aziz Nesin ve İnan Kızılkaya duruşmaya gelmedi. Sanıkları savunmak için 15 avukat duruşmada hazır bulundu.

KORUR KENDİMİ SUÇLU KABUL ETMİYORUM

Prof. Rasime Şebnem Korur 10 bin lira aylık gelirinin olduğunu beyan etti. Prof. Korur yaptığı yazılı savunmasında suçlamaları kabul etmeyerek hakkımda hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kabul etmiyorum. Kendimi suçlu kabul etmiyorum dedi.

Aylık gelirinin 6 bin lira olduğunu beyan eden gazeteci Erol Önderoğlu verdiği yazılı savunmasında, gazeteye destek olmak amacıyla bir günlük nöbete katıldığını belirterek, suçlamaları ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kabul etmedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, CMK 193 ve 223. maddedeki şartlar oluşmadığından bazı sanık savunmaları alınmadığından avukatların beraat kararı talebini reddetti. Sanık Ahmet Aziz Nesin'in avukatı tarafından yurt dışında olduğu bildirilmesi üzerine, Nesin'i mazeretli kabul eden mahkeme, başka suçtan tutuklu sanık İnan Kızılkaya'nın diğer duruşmada hazır edilmesi için cezaevine yazı yazılmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

SANIKLARIN 14,5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Rasime Şebnem Korur, Erol Önderoğlu İnan Kızılkaya ve Ahmet Aziz Nesin'in Suç işlemeye alenen tahrik etme, Suçu ve suçluyu övmek ve Örgüt propagandası yapmak suçlarından 2 yıldan 14,5 yıla kadar ayrı ayrı hapisle cezalandırılmaları talep ediliyor.

ADLİYE ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTILAR

Duruşma öncesi Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan, aralarında uluslararası gazetecilik örgütlerinin temsilcileri ile sağlık örgütü temsilcilerinin bulunduğu topluluk açıklama yaptı.

HER ZAMAN HAKİKATİN PEŞİNDEYDİK

Burada konuşan davanın sanıklarından Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Rasime Şebnem Korur, Türkiye'de maalesef, bu duruşmayla birlikte insan hakları mücadelesi yargılanıyor. Umarım bu günleri geçirebiliriz. Şu anda uluslararası bir dayanışma içindeyiz. Dileriz ki basın emekçileri, özgürce her haberi yapabilir durumda olsunlar. Halkların haber alma hakkını koruyabilsinler. Çünkü Türkiye'de

bir süredir algı operasyonlarıyla haber alma hakkı ortadan kaldırılmış durumda ve insanlar gerçeğe ulaşamıyorlar. Biz insan hakları savunucuları her zaman hakikatin peşindeydik. Peşinde olmaya devam edeceğiz diye konuştu.

KAMUOYU GÖREBİLİRSE, SANIKLIĞIMIZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Erol Önderoğlu da, Türkiye'de insan hakları savunucularının karşılaştıkları baskılar karşısında bugün kendisini bir sanık gibi hissetmediğini belirterek, 15 yıl hapisle yargılanacak herhangi bir faaliyet içerisinde bulunmadım. Hayatım ve kariyerim boyunca da herhangi bir yasadışı örgütün de propagandasını yapmadım. Yapmak isteseydim de yaptığım binlerce haberle bu amaca ulaşırdım dedi. Türkiye'de genel anlamda eleştiri özgürlüğünü olmadığını dile getiren Önderoğlu, Hak savunucuların da resmi ideolojinin dışında bir şey söylemek istedikleri zaman hapis tehditiyle karşılaştığını düşünüyorum. Dolaysıyla bugün kamuoyu bizim bugün yargılanan dört kişi etrafında bu tehditlerin yaygınlığını anlayabilir ve görebilirse bizim sanıklığımız hiç önemli değil diye konuştu.

Görüntü Dökümü

--------------------------------

Adliye önünde toplananlar

Uluslararası sivil toplum

Şebnem Fincancı'nın konuşması

Erol Önderoğlu'nun konuşması

Genel ve detay görüntüler

08.11.2016 - 16.09 Haber Kodu : 161108163

==============================================

7 - İSTANBUL'DA LODOS ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR(EK BİLGİLERLE YENİDEN)

Haber: Gülseli KENARLI-Kamera: Güven USTA / İstanbul DHA

İstanbul'da dün başlayan lodos etkisini sürdürüyor. İDO, lodos nedeniyle tüm iç ve dış hat deniz otobüs seferlerini iptal etmişti.

Saat 17.40' itibariyla yapılamayan dış hat seferleri;

08-11-2016 16: 20 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

08-11-2016 16: 30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

08-11-2016 16: 50 Kadikoy-Yenikapi-Armutlu Tk.-Armutlu Deniz Otobüsü

08-11-2016 17: 00 Kartal-Tuzla-Yalova Deniz Otobüsü

08-11-2016 17: 30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

08-11-2016 18: 30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

08-11-2016 18: 30 Yalova-Tuzla-Kartal-Bostancı Deniz Otobüsü

08-11-2016 18: 45 Bostanci - Yenikapi - Bandirma Deniz Otobüsü

08-11-2016 19: 30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

08-11-2016 21: 00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

08-11-2016 21: 15 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

Görüntü Dökümü:

-Yenikapı İDO iskelesinden detaylar

-Lodosun etkisiyle yükselen dalgalar

08.11.2016 - 16.32 Haber Kodu : 161108170

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Cerrah Ramazan Akyürek İstanbul Aydınlı Politika Güncel Haberler

title