Haberler

Denizli: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3.grup Ekiplerinden Denizli Belediyespor'da Aliağa Belediyespor Maçının Hazırlıkları Sürüyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3.Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da Aliağa Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak son 4 maçın 2'sini kaybedip, ikisinde de berabere kalarak 10 puan kaybeden Denizli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Aliağa Belediyespor'u yenmenin hesaplarını yapıyor. 10 haftada 13 puan toplayarak 10. sırada kalan Denizli Belediyespor'da kart cezalısı olan Veysel dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Altan Çetindağ gözetiminde Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda çalışmalarını sürdüren Kırmızı-beyazlılar, Aliağa Belediyespor'u yenerek kötü gidişe son vermek istiyor.

Denizli Belediyespor Teknik Menajeri Hakan Dolutaş üzerlerindeki şanssızlığı mutlaka atacaklarını ifade etti. Aliağa Belediyespor maçının 6 puan değeri taşıyan bir maç olduğunu belirten Dolutaş, "Bizim 13, rakibimizin 16 puanı var. Bu maçı galibiyetle tamamladığımız takdirde hem çıkışa geçmiş olacağız, hem de sıralamada üstlere tırmanacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile kötü günlere son vereceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title