Haberler

Denizli: Denizli Zabıtasından Hurdacılara Denetim

Denizli Belediyesi, Şehir İçinde Hurdacılık Yapanların, Kendilerine Gösterilen Hurdacılar Sitesi'ne Taşınmaları İçin Denetimlerini Artırdı.

Denizli Belediyesi, şehir içinde hurdacılık yapanların, kendilerine gösterilen Hurdacılar Sitesi'ne taşınmaları için denetimlerini artırdı.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, daha önce taşınmaları konusunda uyarıda bulunulan 1, 2 ve 3. sanayi siteleri ve şehrin çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren 20 hurda işletmesini denetledi. Denetimlerde, bazı hurdacıların, Hurdacılar Sitesi'ne taşınmaları, bazılarının da taşınmak üzere oldukları belirlenmesine rağmen uyarıyı dikkate almayıp faaliyetini sürdürdükleri tespit edildi. Şehir içinde hurda depolama, satma gibi işlerin yasaklandığının tekrarlanmasının ardından, iş makineleri ve kamyonlarla taşıma işleminde sıkıntı çeken hurdacılara yardım edildi. Kendi olanaklarıyla taşınmak istenen hurdacılara da son kez ihtar verildi. Ekipler, şehir içinde kağıt toplayanların ve hurda deposu kullananların da faaliyetlerine son vermesi için uyarılarda bulundu.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, kent içindeki hurdacıların Eskihisar Köyü'ndeki Denizli Canlı Hayvan Pazarı yanında bulunan Hurdacılar Sitesi'ne taşınmaları için denetimlerde bulunduklarını, bundan sonra hurda işlerinin kent merkezinde yapılmasına izin verilmeyeceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title