Haberler

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer, Kars'ta Partililere Hitaben Konuştu

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Kars'ta Partililere Hitaben Yaptığı Konuşmada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı Eleştirdi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, Kars'ta partililere hitaben yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirdi.

DSP Kars İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu ve partililerin hazır bulunduğu Kars Belediyesi Kars Sanat Merkezi'ndeki toplantıda konuşan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, "Halk ozanımızın da dediği gibi hortumcular anamızı ağlattı. Türkiye'nin kaynakları bir yerlere aktarılıyor ve hortumlanıyor. Sizin ve bu milletin emeği sömürülüyor bu ülkede. Çiftçi gerçekten battı ve batırılıyor" dedi.

Sezer, mazotun 980 bin liradan 3 milyon 220 bin liraya çıktığını, gübre fiyatının yüzde 300 arttığını söylediklerinde fesatlıkla suçlandıklarını da hatırlatarak, "Biz de bunları söylerken fesatlık yapmış oluyoruz ve onlara göre ülkede her şey tıkır tıkır yürüyor diyorlar. Bunlar ülkeyi o kadar iyi idare ediyorlar ki bunlar o sorunlara çözüm bulmak yerine işsizliği öneyecek projeler oluşturup, yatırımlar yapmak yerine bunlar sosyal adaleti geliştirmek yerine bir gencimizin bile mesleksiz kalmaması için tedbir almak yerine birisi din üzerinden, iman üzerinden, başörtüsü, inanıcımız, kültürümüz üzerinden bunu yapıyor, birileri de bunun karşıtlığı üzerinden yapıyor. Al birini vur ötekisine. Toplumumuzu, insanımızı gerim gerim geriyorlar. Yani din üzerinden siyaset yaparak bize dinimizi öğretmeye çalışıyorlar. Sen yokken de bu millet dinini bilirdi ve yaşardı. Ey Başbakan bu millet dinini, imanını, kültürünü senden öğrenecek değil. Ey Baykal, sen karşı taraftan toplumu geriyorsun. Kusura bakma Cumhuriyet, Cumhuriyet'in ilkeleri, Atatürk senden önce vardı. Ecevit vardı. Bırakın kavgayı bırakın toplumu germeyi diyoruz dinleyen yok. Kavgadan medet umuyorlar, çünkü yapacak başka bir şeyleri yok. İnanç üzerinden siyaset yapıyorlar. İnsanların kökenlerine inerek siyaset yapıyorlar. İnsaf diyorum değerli arkadaşlarım" diye konuştu.

Konuşmasında, parti kapatmalarına karşı olduklarını vurgulayan DSP Lideri Zeki Sezer daha sonra bazı programlar için karayoluyla Ardahan'a hareket etti.

(BA-CMH-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title