Haberler

Demet Akalın Eski Dostuyla Barıştı!

Güncelleme:

Son günlerde eşi Okan Kurt'tan boşanacağı haberleriyle gündeme gelen ve sonunda Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, kavgalı olduğu Alişan ile barıştı.

Özel hayatında zor günler geçiren , bir dönem aralarından su sızmayan dostu ile 2012 yılında büyük bir kavgayla dostluğunu bitirdi. Konuya eski eşi 'da dahil olunca ikilinin arası iyiden iyiye açıldı.

'ALLAH ISLAH ETSİN'

Türkücü , yakın dostu 'a ''Sen şeytansın. Allah ıslah etsin. Sakın bir daha karşıma çıkma'' diye tweet atmış, karşılığında ise , ''Gördüğüm yerde yüzüne tüküreceğim'' karşılığını vermişti.

Demet Akalın Eski Dostuyla Barıştı!

'MUTLULUKLAR DİLERİM'

Bugün '2.Sayfa' programına telefonla bağlanan 'a ile ilgili soru sorulduğunda türkücü, ''"Benim programım bittiği zaman atılan tweet'ler var. Ben bunları unutamıyorum. Gözümün önüne geliyor." diye yanıt verdi. 'ın cevabı üzerine , program sunucusuna mesaj atarak, ''Acıyor, acıyor' diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Kral TV müzik ödüllerinde ben 'en iyi kadın popçu' ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona..." ifadelerini kullandı.

DEMET'DEN ZEYTİN DALI

'ın yanıtına karşılık attığı mesajın sonunda çiçek ve kalp emojileri eklediği gözlerden kaçmayan , böylelikle eski dostuna zeytin dalı uzatmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

DOST Partisi Demet Akalın Okan Kurt Alişan Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title