Haberler

Demet Akalın, Demet Şener İçin Kullandığı "Dul" Sözüne Açıklık Getirdi

Güncelleme:

Eski sevgilisi İbrahim Kutluay'ı elinden alan Demet Şener için "Dul" ifadesini kullanan Demet Akalın, "Bu söz küçük düşürme amacı gütmemektedir" açıklamasını yaptı.

Demet Şener, 16 yıldır küs olduğu Demet Akalın'ın İbrahim Kutluay'la boşanmasıyla ilgili yaptığı, "Düşünsenize ben de şu an iki çocukla dul kalabilirdim" sözlerini mahkemeye taşıyacağını açıklamıştı.

"KÜÇÜK DÜŞÜRME AMACI GÜTMEMEKTEDİR"

Demet Akalın ise avukatı aracılığıyla bir açıklamada "Dul sözü ile hiçbir şekilde birilerini aşağılama veya küçük düşürme amacı gütmemektedir" dedi.

İşte o açıklama:

Kamuoyuna,

Müvekkilimiz Demet AKALIN'ın tamamen içten ve iyi niyetli olarak yapmış olduğu birtakım açıklamalar, kasıtlı ve son derece kötü niyetli bir şekilde, söyleniş amacının dışında yorumlanarak, çarpıtılmaktadır. Müvekkilimiz, hepinizin bildiği gibi içindeki tüm duyguları, tamamen samimi bir şekilde dile getiren, bu manada hiçbir ajandası olmayan biridir. Müvekkilimizin halk tarafından bu denli sevilmesinin en büyük sebeplerinden biri de; şüphesiz ki en az mesleki başarısı kadar , bu samimi ve içten karakteridir.

"BU SÖZLER, MÜVEKKİLİMİN İÇTEN GELEN SESİDİR"

Müvekkilimizin, erkek şiddeti, çocuk istismarı gibi toplumsal sorunlara dair düşüncelerini olabilecek en sert şekillerde dile getirdiği herkesin malumudur. Müvekkilimiz, yapmış olduğu son açıklama ile yine Türk toplumunda kadının konumuna ve adeta kanayan bir yaraya parmak basmıştır. Zira Türk toplumunda kadınlar; genellikle evlendikten sonra çalışma hayatına veda etmekte olup evliliklerinin sona ermesi neticesinde ise uzun yıllar iş hayatından uzak kalmış olmaları sebebiyle iş hayatına geri dönememekte ve geçmişte verdikleri bu karardan ötürü büyük pişmanlık yaşamaktadırlar. Müvekkilimiz, yapmış olduğu açıklama ile bu durumun sakıncalarını dile getirmek istemiş, ne kadar varlıklı biriyle evlenilirse evlenilsin, bir kadının güçlü olması ve hiç kimseye muhtaç olmadan yaşaması amacıyla her daim iş hayatında olmasını, evlilikle iş hayatını bırakmamaları gerektiğini dile getirmiştir. Ve yine kendisinin de o günün şartlarıyla, iş hayatını bırakabilecek bir konumda olduğunu düşünerek, olayların farklı gelişmesi neticesinde böyle bir akıbete uğramamış olmasından dolayı müteşekkir olduğunu ifade etmiştir. Müvekkilimizin bir kaç cümle ile dile getirmiş olduğu sözlerin içten gelen sesi bunlardır.

"BOŞANMIŞ İNSANLARI TAHKİR ETMEDİ"

Yine dul ifadesinin, çok kısa bir zaman öncesine kadar, hukukumuzda dahi yer bulan boşanmış kadınlar için de kullanılan bir ifadedir. Boşanmayı deneyimleyen müvekkilimizin, boşanmış insanları tahkir etmeyeceği açıktır. Müvekkilimizin beyanı malumun ilanıdır.

"YÜREĞİNDEN GEÇENLERİ OLDUĞU GİBİ SÖYLEYEN BİRİDİR"

Müvekkilimiz, söylemlerinin yanlış yerlere çekilerek, suni bir polemik yaratılmaya çalışılmasından duyduğu rahatsızlık nedeniyle bu basın açıklamasını yapma zorunluluğunu hissetmiştir. Zira müvekkilimizin açıklamaları, hiçbir şekilde birilerini aşağılama veya küçük düşürme amacı gütmemektedir. Başkalarının aksine müvekkilimiz, söylenmesi gerekeni, gerektiği şekilde söyleyen biri değil, kalbinin sesini dinleyerek duyguları ile hareket eden, gerçekleri ve yüreğinden geçenleri olduğu gibi söyleyen biridir.

"BU POLEMİKLERİN İÇERİSİNDE OLMAYACAKTIR"

Müvekkilimiz, geçmişte yaşadığı ilişkinin sona ermesinin hemen akabinde dahi, müvekkilimizin söylemlerini kendine hakaret addeden şahsa değil hakaret etmek, onun adını dahi anmamış, bu hususta hiçbir açıklama yapmamıştır. Üzerinden bunca zaman geçtikten sonra da küçük düşürme ve aşağılama gereksinimi duymayacağı aşikardır. Buna rağmen Türk milleti bu hususta kimin mağdur ve kimin fail olduğu konusunda hükmünü vermiş, müvekkilimizin uğradığı haksızlık neticesinde müvekkilimizi bağrına basmış ve müvekkilimiz en büyük desteği bizzat halktan görmüştür. Bunun ise beylik laflar ederek olmayacağı açıktır. Müvekkilimiz hali hazır da tüm desteğini kendisinden hiç bir suretle esirgemeyen eşi ve müşterek çocuklarıyla Yüce Allahın takdiri ile huzurlu bir şekilde hayatını sürdürmekte olup bu polemiklerin içerisinde olmayacaktır.

Saygılarımızla,

Demet Akalın vekilleri

Av. Altın MİMİR

Av. Afra ÇELİK

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Kutluay Demet Akalın Demet Şener Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Yare:

Hem suçlu hem güçlü bütün kadınlardan özür dilemeli, patavatsızlığından bıktık artık

3
5
yanıtYanıtla
hande:

Demet Akalın ın yerinde olsaydınız ne kadar sessiz kalabilirdiniz ?

7
1
yanıtYanıtla
turgut:

demet şener onun hakkında konuşmazken, durduk yere bu kadar seviyesizleşmesi dikkat çekici. Daha iki gün önce kadına şiddete hayır diyecek, sonra boşanmış bir kadına dulsun, çocuklarınla ortada kaldın, mesleğinde yok diyecek. ikiyüzlü

4
1
yanıtYanıtla
PINAR:

Bu tür söylemler samimi duygularla söylenmiş sözler değil tam tersine vurmak için söylenen sözlerdir. Sürekli olarak Demet Şener ile polemiğe girmeye çalışıyor da neden zamanında birlikte olduğu adam İbrahim Kutluay''a hiçbir laf etmiyor acaba! Ayrıca dul olmak ayıp değildir bunu çok aşağılayıcı bir şeymiş gibi yansıtması çok ayıp. Asla Demet Şener''i savunmuyorum ama bir de madalyonun öbür yüzü var yani İbrahim. Demet Akalın sessiz kalsaydı çok asil bir duruş sergilerdi ama yapamadı. Ayıp etti.

3
1
yanıtYanıtla
nhl:

Demet akalın sövse haklı ki yine erdemlik yapmış

4
0
yanıtYanıtla
....:

Çevir kazı yanmasın, bari bir kere ''evet sinirle söyledim'' diyecek kadar dürüst olun. İki tarafıda sevmem al birini vur ötekine. Ama kadınlığınızı bu kadar ayaklar altına almayın, kendinizi alınıp satılacak mal gibi göstermeyin, değersizleştirmeyin. Dipnot:Samimiyetle patavatsızlık karıştırılmamalıdır.

4
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

dul olsun Demet Şener gibi olsun

2
1
yanıtYanıtla
cosmos:

benide tartışmaya alın ya bizden de bahsedin magazinde bizimde reklamımızı yapın en ünlü devlet memurudur başka ünlü yoktur

1
1
yanıtYanıtla
Almıla:

hadi len zaten kurduğun cümle küçük düsürme amaçlı

0
2
yanıtYanıtla
Osman Bey:

Bunlarin ikisi bi kadin etmiyor. Alan zaten yanmiş odun gibi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title