Haberler

Dardanel Onentas Gıda Sanayı A.s. Ozel Durum Acıklaması 11.06.2014 14:23:41

KAP:DARDANEL ONENTAS GIDA SANAYI A.S. / DARDL [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 11.06.2014 14:23:41

KAP : DARDANEL ONENTAS GIDA SANAYI A.S. / DARDL [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 11.06.2014 14: 23: 41

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : TARABYA MAH.HAYDAR ALIYEV CAD.NO: 142 SARIYER-ISTANBUL TELEFON VE FAKS NUMARASI : 212 2238830-212 2238895 E-POSTA ADRESI : DARDANEL@DARDANEL.COM.TR ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NUMARASI : 212 2238830-212 2238895 YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR OZET BILGI : GOZALTI PAZARINDAN CIKMA TALEBIMIZ

---------------------------------------------------------------------------------------------

DARDANEL ONENTAS GIDA SANAYI A.S.

YONETIM KURULU KARARI

TOPLANTI TARIHI : 11/06/2014

TOPLANTI YERI : CANAKKALE

TOPLANTI SAATI : 13: 00

TOPLANTI NO : 2014 /13

TOPLANTIYA KATILANLAR : O.NIYAZI ONEN, ASKIN KURULTAK, ESRA TURKYILMAZ, OSMAN SAFFET AROLAT, MEHMET MURAT OKTEM

GUNDEM

SIRKETIMIZ PAYLARININ BIST GOZALTI PAZARINDAN CIKARTILARAK, UST PAYLARDA ISLEM GORMESININ TALEP EDILMESI.

ACILIS

YONETIM KURULU YUKARIDA BELIRTILEN TARIH, YER VE SAATTE TOPLANDI. TOPLANTI VE KARAR YETER SAYISININ MEVCUT OLDUGU GORULEREK GUNDEM UZERINDE GORUSMELERE GECILDI.

KARAR

SIRKETIMIZ PAYLARI, BIST YONETIM KURULU'NUN ILGILI KARARI ILE BIR SUREDIR BIST GOZALTI PAZARINDA ISLEM GORMEKTEDIR.

GECTIGIMIZ AYLARDA TUM MALI VE HUKUKI SORUNLARINI COZEN, HER GECEN GUN ARTAN SEKILDE URETIM VE SATIS FAALIYETLERINE DEVAM EDEN VE DEGERLEME SONRASI OZVARLIGI POZITIF OLUP, OZVARLIGINI FAZLASI ILE KORUDUGU TESPIT OLUNAN SIRKETIMIZ PAYLARININ GOZALTI PAZARINDA ISLEM GORMESINI GEREKTIREN BIR SEBEP KALMADIGI GEREKCESI ILE BIST YONETIM KURULU'NA MURACAAT EDILEREK, GOZALTI PAZARINDAN CIKARTILARAK, UST PAZARLARDA ISLEM GORMESININ TALEP OLUNMASINA,

OY BIRLIGI ILE KARAR VERILDI.

KAPANIS

GUNDEM UZERINDEKI GORUSMELER TAMAMLANDIGINDAN, TOPLANTIYA SON VERILEREK DUZENLENEN TUTANAK IMZALANDI.

O.NIYAZI ONEN ASKIN KURULTAK ESRA TURKYILMAZ

YONETIM KURULU BASKANI YONETIM KURULU BSK. YRD. YONETIM KURULU UYESI

OSMAN SAFFET AROLAT MEHMET MURAT OKTEM

BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYESI BAGIMSIZ YONETIM KURULU UYESI

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kaynak: KAP / Finans

Finans Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title