Haberler

Damat'ın Koçbaşı Tween Olacak

Bünyesinde Damat, Tween ve Adv Markalarını Bulunduran Orka Group, 2008 Yılında Londra'da İki Mağaza Açacak. Grup, Londra'nın Ardından Diğer Avrupa Ülkelerine Açılmayı Planlıyor.

Bünyesinde Damat, Tween ve ADV markalarını bulunduran Orka Group, 2008 yılında Londra'da iki mağaza açacak. Grup, Londra'nın ardından diğer Avrupa ülkelerine açılmayı planlıyor.

Orka Group Genel Koordinatörü Osman Arar, Orta Doğu, Körfez ülkeleri, Kuzey Afrika, Rusya, Doğu  Avrupa, İran ve Türk cumhuriyetleri ile Batıdaki ülkelerin başkentlerinde mağazalar açarak bu bölgelerde en yaygın, en tanınan dünya markası olmayı hedeflediklerini bildirdi.

Geçtiğimiz Haziran ve Temmuz aylarında Kahire, Amman ve Kiev'de 250'şer metrekarelik mağazalar açtıklarını belirten Arar, 2008'de de Dubai, Kuveyt ve Katar'da 7-8 mağaza açmayı planladıklarını, şu anda 15 civarında mağazanın bulunduğu Körfez bölgesinde bu sayıyı 30'a çıkarmayı istediklerini söyledi. Batı pazarlarında mutlaka var olmak istediklerini dile getiren Arar,  şöyle devam etti:

“Bu pazarlarda giriş markamızı Tween olarak belirledik. Orta çağda  kaleleri fethetmek için koç başları kullanılırdı. Biz de Tween'i kapıyı  açmak için koç başı olarak nitelendiriyoruz. Bu ülkeler için üs olarak  Londra'yı seçtik. 2008 Ocak ya da Şubat ayında 400 metrekarelik Tween mağazasını açacağız. 2008'in sonbaharında bir mağazamız daha olacak. Orada yüzde 100 bize bağlı kendi şirketimizi kurduk, yapımızı  tamamladık. Önümüzdeki 3-4 ay içinde çok önemli bir lokasyonda hem  mağaza hem de bütün bu ülkeyi, adaları kavrayacak profesyonel satış ağını oluşturmak üzereyiz. Londra'da çok önemli mağazalarda Tween  ürünlerini önümüzdeki kış mevsiminden itibaren de ayrıca corner şeklinde  görebileceğiz. 2008 kış hedeflerimizde Tokyo da var. Paris, Benelüks,  ABD ve diğer batı ülkelerinden talep olsa da bir adım sonra  başlatacağız. 2009'da hedefimizde Amsterdam, Paris, 2010'da Moskova,  2011'de de Milano var.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title