Haberler

Cur ve Urgunludaş Aileleri Barıştı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde Cur ve Urgunludaş aileleri arasında başlayan husumet kanaat önderlerin araya girmesi ile barış ile sonlandırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Çur ve Urgunlutaş ailelerinin barış yemeğine katıldı.

Buluşmada Şanlıurfa'nın her zaman barışla anılması gerektiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras, mal ve mülk değil; barış, kardeşlik ve huzurdur" dedi.

23 Nisan'da çocuklara en güzel hediyenin barışın olduğunu aktaran Güvenç, "Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras, mal ve mülk değil; barış, kardeşlik ve huzurdur. Bizlerin yapmış olduğu bazı hataların cezasını asla çocuklarımız çekmemeli. Bizler onlara en güzel hediyeyi barış ve huzur dolu yarınlar bırakarak veririz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BEYAZGÜL: ÇOCUKLARIMIZA MİRAS BIRAKALIM

Yemekte aileleri tebrik ederek barış ve dostluk mesajı veren AK Parti İl Başkanı Beyazgül ise "Barışta çok önemli faktör aracılara düşüyor. Bu aracılarımızı burada kutluyorum ve onlara teşekkür ediyorum. Yine aileler büyük bir olgunluk göstermiş, çocuklarına, geleceklerine olumsuzluklar miras bırakmamış ellerini çabuk tutmuşlar. Demek ki bilinçli şuurlu geleceği gören iki aile bundan dolayı da iki aileyi kutluyorum. İnşallah Allah bundan sonra böyle acıları göstermez. Bir bayram günü Kandil günü bu barış Şanlıurfa'ya yakıştı, iki ailemize de yakıştı. Çur ve Urgunlutaş ailelerimiz arasında 6 ay önce maalesef müessif bir olaydan dolayı husumet oluşmuştu. Ama her barış yemeğin de söylüyorum 40 yıllık kan davalarına, tahamülümüz yok iki tarafta fedakarlık yapmış ben iki ailemizin de büyüklerine burada tebriklerimi sunuyorum teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Zeynel Abidin Şanlıurfa Ak Parti Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title