Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, GATA Mezuniyet Törenine Katıldı

Güncelleme:

Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezuniyet törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönem 1.'si Hava Tabip Teğmen Serhat Değirmen'e diplomasını verdi.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) mezuniyet törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönem birincisi Hava Tabip Teğmen Serhat Değirmen'e diplomasını verdi.

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Erdoğan, GATA Spor Salonu'na gelişinde törenle karşılandı. GATA Komutanı Korgeneral Ömer Paç'ın konuşmasının ardından mezunlara "Hekim Andı' okutuldu. Dönem birincisi Değirmen, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere diplomaları verildi. Dönem birincisi Değirmen'in diplomasını Erdoğan verdi. Ardından dönem ikincisi Tabip Teğmen Abdullah Güler'e diplomasını TBMM Başkanı Cemil Çiçek, dönem üçüncüsü Esat Tevfik Çetin'e de Başbakan Ahmet Davutoğlu verdi. Mezun olan 53 teğmen törende diplomalarını aldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title