Haberler

Cristiano Ronaldo, Ağlayan Minik Taraftarını Görünce Dayanamadı

Güncelleme:

Portekiz ile Dünya Kupasında mücadele edecek olan Cristiano Ronaldo, polisin kendisine yaklaşmasına izin vermediği minik taraftarı yanına çağırarak fotoğraf çektirdi.

Portekiz ve Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, yeşil sahaların dışında çevresine yaptığı yardımlarla da tanınıyor. Bunun bir örneğini Portekiz Milli Takımı ile gittiği Rusya'da gösteren Cristiano Ronaldo, minik bir hayranının ömür boyu unutamayacağı bir anıya sahip olmasını sağladı. Gözyaşları içinde kendisini uzaktan seyreden küçük taraftarı yanına çağıran Cristiano Ronaldo, minik hayranına hiç unutamayacağı bir hediye verdi.

MİNİK HAYRANININ FORMASINI İMZALADI

Cristiano Ronaldo, kendisine yaklaşmasına izin verilmeyen minik bir taraftarın polis ile yaşadığı konuşmaya şahit olunca dayanamadı. En büyük hayranı olduğu Cristiano Ronaldo'ya bir adım uzakta olan ancak ulaşamayan minik taraftar, gözyaşları için polise yalvarmaya başladı. Bu duruma el atan Portekizli yıldız, minik taraftarı yanına çağırdı. Önce minik hayranına sarılan ve yanaklarından öpen Cristiano Ronaldo, daha sonra da hayranının giydiği Ronaldo formasını imzaladı.

Cristiano Ronaldo, Ağlayan Minik Taraftarını Görünce Dayanamadı

Önceleri üzüntü içinde ağlayan minik taraftar, Cristiano Ronaldo ile yaşadığı anlardan sonra bu kez de mutluluktan ve heyecandan gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Portekiz Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

ibo:

cocukları sevındırmek ne guzel ne guzel bır duygu

19
1
yanıtYanıtla
RUHSALATASI:

RONALDO diye yazılır. ADAM diye okunur.

14
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Helal olsun adamsın adam, bu arada arkadaş şöyle bir habere bile eleştiri ve kızğın emojileri atanlar var, sizlere''de ayrıca helal olsun

11
1
yanıtYanıtla
gs:

helal olsun

9
0
yanıtYanıtla
bağımsız:

adam gibi adam

7
1
yanıtYanıtla
KAFKEF:

Adamınsın başka lafa gerek yok :)

7
0
yanıtYanıtla
46:

Helal olsun vijdanli adammis

6
0
yanıtYanıtla
MY~:

Hay vijdanınıza ya. . Vicdan uln vicdan !

yanıt0
yanıt0
KARA MAMBA):

ADAMIN DİBİ

6
0
yanıtYanıtla
Serdar:

Ronaldo sen başkasın !

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title