Haberler

Çorumspor Olağanüstü Genel Kurulu

Spor Toto 2. Lig, Beyaz Grup takımlarından Çorumspor'da, olağanüstü genel kurulun ikinci toplantısında da yönetim oluşturulamadı.

Spor Toto 2. Lig, Beyaz Grup takımlarından Çorumspor'da, olağanüstü genel kurulun ikinci toplantısında da yönetim oluşturulamadı.

16 Mart Çarşamba günü oynanan Bandırmaspor maçının ardından yönetim kurulunun istifa etmesi üzerine Çorumspor yüksek meclisi tarafından olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Geçtiğimiz hafta çoğunluğun sağlanamaması üzerine Çorumspor olağanüstü genel kurulu Turgut Özal İş Merkezindeki belediye konferans salonunda ikinci toplantısını yaptı.

Nurettin Karaca'nın divan başkanlığını yaptığı genel kurulun seçim maddesine geçildiğinde divan başkanlığına liste sunulmadı. Adaylığına kesin gözüyle bakılan Halis Durkaya'nın divana liste vermemesi, Çorumspor Yüksek Meclisi Başkanı Erol Karataş tarafından eleştirildi.

CHP Çorum Milletvekili Adayı Sait Börekçi, Halis Durkaya'nın başkan olması gerektiğini savundu ve kendisine tam destek verdiğini açıkladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Halis Durkaya'nın Çorumspor üzerinden prim sağlamaya çalıştığını ileri sürerek, daha önce 3 kez aday olup liste çıkarmadığını hatırlattı.

Külcü, "Bu iş artık bitti. Daha önce 3 kez 'adayım' deyip çekildin. Ben, Halis Durkaya'ya dördüncü şansı tanıdığım için herkesten özür diliyorum. Bu iş burada bitmiştir" diye konuştu.

Toplantı konuşmaların ardından sona erdi.

Olağanüstü Genel Kurul 2. toplantısında da yönetim oluşturulamadığı için Çorumspor'un kayyuma kalması yolunda yasal süreç başladı.

- ÇORUM

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title