Haberler

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhuttin Sert Kirvelik Yaptı

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert, Türk Polis Teşkilatı'nın 162. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çorlu Şubesi'nin Girişimleri ile Gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleninde Sünnet Olan 20 Çocuğa Kirvelik Yaptı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert, Türk Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çorlu Şubesi'nin girişimleri ile gerçekleştirilen toplu sünnet şöleninde sünnet olan 20 çocuğa kirvelik yaptı.

Çorlu'nun meşhur sünnetçisi Pamuk Amca lakaplı Recai Pamuk tarafından Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odasının Sosyal Tesisleri'nde 20 çocuğun sünnet edildiği törene katılan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert, çocuklara kirvelik yaptı. Aileleri tek tek tebrik eden Sert, geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Daha evvelki yıllarda Sakatlar Derneği'ne tekerlekli sandalye hediye ettiklerini, geçtiğimiz yıl da 15 öğrenciyi giydirdiklerini belirten Türkiye Polis Emeklileri Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Hasan Öztürk, 10 yıl önce Çorlu'da görev yaptıktan sonra emekli olduğunu söyledi. Emekli olduktan sonra kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği'nin şubesini kurduklarını belirten Öztürk, "10 yıldan beri derneği yönetmekteyim. Daha önceki yıllarda Sakatlar Derneği'ne 10 adet tekerlekli sandalye hediye etmiştik. Ondan sonra Gazi İlköğretim Okulu'nda 15 çocuğumuzu giydirmiştik. Bu yıl da 20 çocuğumuzu sünnet ettirmeyi uygun gördük. Bununla ilgili olarak yaptığımız çalışmalardan çok olumlu tepkiler aldık. Konuyu İlçe Emniyet Müdürümüz Muhittin Sert ile görüştüm. Müdürümüz de memnun oldu ve destek olacaklarını söyledi. 20 çocuğumuzun sünnetini hayırseverlerin de desteği ile gerçekleştirdik" dedi.

(EŞ-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title