Haberler

    Çok Oyunculu Hayatta Kalma Oyunu: Escape From Tarkov

    39-109 dolar arası ön sipariş paketleri satışa sunulan oyunun kapalı alfa'nın ardından 2016'nın ikinci çeyreğinde kapalı beta aşamasına geçmesi bekleniyordu, ancak Temmuz ayı itibariyla Ağustos ayında oyunun beta'ya geçebileceği yönündeki cılız söylentiler yönünde yeni bir gelişme yok elimizde.

    39-109 dolar arası ön sipariş paketleri satışa sunulan oyunun kapalı alfa'nın ardından 2016'nın ikinci çeyreğinde kapalı beta aşamasına geçmesi bekleniyordu, ancak Temmuz ayı itibariyla Ağustos ayında oyunun beta'ya geçebileceği yönündeki cılız söylentiler yönünde yeni bir gelişme yok elimizde.

    Oyun S.T.A.L.K.E.R'ın karanlık atmosferine sahip, MMOFPS türünde bir hayatta kalma oyunu bilindiği gibi. Diğer FPS oyunlarının aksine ekranda nereye ateş ettiğinizi gösteren bir nişangah yok, ekranda mini harita yok, radar yok, sağlık barı yok, hatta mermi göstergesi bile yok. Kaç merminiz kaldığını öğrenmek için yapabileceğiniz tek şey kaç el ateş ettiğinizi unutmamak veya şarjörü yuvasından çıkartıp kalan mermileri saymak.

    Bununla birlikte oyundaki her bir silah son parçasına kadar işler halde modelleniyor. Her bir silahın, üzerindeki her bir parçanın ses efektinden modlanabilirlik durumuna kadar çalışılmış durumda. Öyle ki daha önce bir benzerini gördüğümüzü hatırlamıyorum, evet Bethesda oyunları da buna dahil.

    Bunun yanında oyunda bazı ilginç oynanış mekanikleri var. Malumunuz, Escape from Tarkov bir hayatta kalma oyunu ve bu tür beraberinde RPG öğeleri bulundurmaya da çok müsait. Haliyle de bir loot sistemi sizi karşılıyor ama yerde yatan ölü düşmanınızın üstüne gelip "action" tuşuna bastıktan sonra karşınıza bir eşya listesi geleceğini zannediyorsanız çok yanılıyorsunuz. Yerdeki ölünün üzerini cepleri, kemeri ve ayak bileklerine kadar aramanız gerekiyor. Bu da zaman alan ve oyun içi stratejinizi değiştirebilecek bir mekanik. Far Cry 3'te olduğu gibi her taraftan mermi yağarken adamların üstünü karıştırma rahatlığını unutun.

    Bakalım Rus yapımcı beklentileri ne kadar karşılayabilecek.

    tarafından hazırlanmıştır.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title