Haberler

Çocuklara Yeni Yıl Morali

Bursa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Merkezi'nde Kişisel Gelişimlerini Destekleyen Eğitimlere Katılan Çocuklar, 'Yeni Yıl Şenliği' ile Coşkulu Bir Gün Yaşadı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Merkezi'nde kişisel gelişimlerini destekleyen eğitimlere katılan çocuklar, 'Yeni Yıl Şenliği' ile coşkulu bir gün yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ve AB finansmanı ile (İGEP) İç Göç Entegrasyon Projesi kapsamında kurulan çocuk merkezi, yılbaşı eğlencesiyle renkli görüntülere sahne oldu.

İpek Lions Kulübü Derneği'nin katkılarıyla merkeze kayıtlı çocuklara yönelik yapılan kutlamada bir araya gelen 50 çocuk, 2010 yılının tüm stresini atma imkanı buldu.

Uzmanlar, merkezde verilen eğitimlerden faydalanan çocukların psikososyal gelişimleri açısından moral ve motivasyon desteği sağlayan etkinliklerin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, projenin sürdürülebilirliği açısından sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğinin de ciddi bir rol üstlendiğini belirtti.

(ZAK-MHD) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title