Haberler

70 Yaşındaki Çinli Ölen Eşinin Kıyafetlerini Şişme Bebeğe Giydirdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene eşini kanserden kaybeden 70 yaşındaki Çinli Zhang Wenliang eşinin yokluğunu aldığı bir şişme bebek ile dolduruyor.

Geçtiğimiz sene eşini kanserden kaybeden 70 yaşındaki Çinli Zhang Wenliang eşinin yokluğunu aldığı bir şişme bebek ile dolduruyor.

Pankreas kanseri olan eşini geçen sene kaybeden Wenliang eşinin anısına silikon jel ile yapılan şişme bebekten yeni bir eş yaptığını söyledi.

ŞİŞME BEBEĞE EŞİNİN KIYAFETLERİNİ GİYDİRİYOR

70 yaşındaki adam aldığı şişme bebeğe eşinin en çok sevdiği elbiselerini giydirip eşi ile konuşuyormuş gibi şişme bebekler ile konuşuyor ve hatta yatakta eşinin yattığı yere yatırıyor. Saçlarını siyaha boyatan ve aldığı şişme bebeği eşinin tekrar dirilişi olarak gördüğünü söyleyen Wengliang, eşinin ruhunun gitmiş olabileceğini ama bedeninin kendisi ile yaşadığını söyledi.

Aldığı şişme bebek ile yaşamak istediğini ve her gün görmek istediğini söyleyen Çinli adam, fotoğraf ve ceset küllerinin eşinin ruhu ve şişme bebeğin ise eşinin bedeni olduğunu söyledi.

EŞİ ÖLDÜKTEN BİR AY SONRA ALDI

Adam 2015 yılının mart ayında kanser teşhisi konulan eşinin kendisine endişe etmemesi gerektiğini söylediğin gözyaşları içinde anlattı. Geçen sene eylül ayında eşini kaybettikten sonra yalnızlığa alışamayacağını anlayan Wenliang bir ay sonra kendisine evde arkadaşlık etmek için 1.800 avro vererek şişme bebeği satın aldı.

NASIL DAVRANACAĞINI SIR GİBİ SAKLIYOR

Aldığı şişme bebeğe eşinin en çok sevdiği elbiseyi giydiren Wenliang 'işte bu benim eşim' dedi. Wenliang eşi yerine koyduğu şişme bebeğe nasıl davranacağını bildiğini ama bunu bir sır olarak sakladığını söyledi.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title