Haberler

Çin Sermayeli Şirket, Türkiye'de Yaptığı Yatırımla 1 Numara Olmak İstiyor

sponsorlu içerik
Güncelleme:

2011 yılında çalışanları tamamen Türk olarak kurulan Çin sermayeli şirket, Türkiye'nin bir numarası olmak için yatırımları artırıyor.

Borasu Madencilik Genel Müdürü Mahinur Abdullah, "2011 yılından beri Türkiye'de faaliyet gösteriyoruz. Çin sermayeli bir şirketiz ama çalışanlarımızın tamamı Türkiye vatandaşı dışarıdan Çin vatandaşı olarak sadece ben varım. Bizim hedefimiz Türkiye'de en başarılı mermer fabrikası olmak." diye konuştu.

"ÇİN FİRMASI OLMAK BİZİM İÇİN BÜYÜK AVANTAJ"

Genel Müdürü Mahinur Abdullah, "Biz Türkiye'de mermer ocağı açıyoruz. Onun dışında mermer fabrikasında üretim yapıyoruz. Burdur bej ve gri taş olarak üretim yapıyoruz. Türkiye'de ürettiğimiz mermerler blok olarak neredeyse yüzde 80 oranında Çin'e ihraç ediliyor. Biz de bir Çin firması olarak müşteri potansiyeli yüksek bir firmayız ve bu bizi farklı bir konuma taşıyor." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE BİR NUMARA OLMAK İSTİYORUZ"

Mahinur Abdullah, "Türkiye'de kalifiye eleman sıkıntı var. Bu iş gücünü yetiştirmek, bir arada çalışmak için biz ciddi bir mücadele veriyoruz. Bizim hedefimiz Türkiye'de en başarılı mermer fabrikası olmak. Avantajlarımızı kullanıp bu hedefe ulaşmak için çok çalışacağız. Çin'in dışında Orta Asya, Amerika, Kanada gibi ülkelere de ihracat yapıyoruz." diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title