Haberler

Cimbom UEFA Şampiyonluğunun 9. Yılını Kutladı

Galatasaray'ın 2000 Yılında Kazandığı UEFA Kupası Şampiyonluğu, 9. Yıl Dönümünde Düzenlenen Organizasyonla Kutlandı.

Galatasaray Futbol Takımı'nın 17 Mayıs 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası şampiyonluğu, 9. yıl dönümünde düzenlenen organizasyonla kutlandı.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen kutlama organizasyonuna, dönemin futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri davet edilirken, gecede çok sayıda konuk da yer aldı.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, hedeflerinin, elde edilen başarıları yinelemek olduğunu söyledi.

UEFA Kupası'nın kazanıldığı tarihin çok önemli olduğunu vurgulayan Polat, şunları söyledi:

''Dokuz yıl önce Galatasaray takımı, hiç yenilmeden UEFA Kupası'nı kazandı. Galatasaray olarak o gün Türk futbolunda çıtayı, rakiplerimizin ancak hayal edebileceği bir noktaya çıkardık. Dileğimiz, bu kupanın tekrar kazanılması ve Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir başarının tekrarlanması.''

Galatasaray takımında görevine devam edip etmeyeceği netleşmeyen teknik direktör Bülent Korkmaz, UEFA Kupası yıl dönümü gecesinde, sabır ve istikrara vurgu yaptı.

UEFA Kupası'nı kazanarak Galatasaray takımının Türkiye'de bir ilki başardığını ve bunun bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Bülent Korkmaz, ''Bu başarı hiçbir zaman unutulmaz. İçinde olmak çok mutluluk verici. Örnek oldu. Sabırlı olunursa, istikrar olursa, o kupanın gelmemesi için neden yok. Şimdi bile sabır ve istikrardan yana olduğumuz zaman, o kupa tekrar gelebilir'' dedi.

Takımdaki geleceğinin Sivaspor maçının ardından netleşeceğini kaydeden Korkmaz, ''Sivaspor maçını geçip, ne olup bitecek göreceğiz. Şu ana kadar bir görüşme olmadı'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title