Haberler

    Çikolata Yapım Teknikleri Demo Ders

    Çikolata sevenler için tatlı bir workshop...Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli gastronomi tutkunları için teori derslerinin kapılarını aralıyor.

    Çikolata sevenler için tatlı bir workshop...

    Le Cordon Bleu İstanbul; pastacılık ve mutfak tekniklerini öğrenmeye hevesli gastronomi tutkunları için teori derslerinin kapılarını aralıyor. Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master şeflerimiz; Şef Christophe Bidault, şef Arnaud Declerqs, şef Franck Bruwier'nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

    Le Cordon Bleu master şefleri çikolata severlerle kalıplama, temperleme, şekillendirme, dolgu yapımı gibi özel teknikleri tüm incelikleriyle paylaşıyor. Bu programda katılımcılar trüf çeşitleri, şekilli çikolatalar, fındık ve bademin sütlü çikolata ile birleşimiyle Malakoff ve karamel gibi çikolata sanatının seçkin örneklerinin yapımını, püf noktaları ile beraber öğrenecekler.

    20 Eylül 2016 Salı 12.00 – 15: 00

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title