Haberler

CHP'li Sevigen İstifa Etti

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, Hakkındaki İddialar Üzerine Partideki Görevinden İstifa Etti.

CHP Genel Sekreter Yarımcılığı ve MYK Üyeliği'nden istifa eden Mehmet Sevigen basın toplantısı düzenledi:

"Sizinle bazı duygularımı paylaşmak istiyorum. Benim ağzımdan duyun istiyorum. Bir süredir sistemli biçimde üzerimden çirkin iftiralarla karalama kampanyası devam ediyoır. Gazetemiz kampanyasına devam etti. Kasetler var dediler ortaya çıkartamadılar. Rant ortaklığı dediler devam ettiler. İspat edilmiş birşey yok. Ama devam ediyor bu karalama kampanyası. Hakkımda ortaya atılan iddiaların hiçbiri doğru değildir. Kredi ilişkisiyle aracılık ve çıkar elde edilmiştir. Tek kuruşluk menfaat sağlanmadı. Ama bunlar yazılmış söylenmiştir. İmar değişikliği AKP'li belediye zamanında oldu. Bununla ilgilki mevki ve makamımı kullanarak imar düzenlemesi yapmadım. Kredi ilişkisi yok. Bu iddiaları ortaya atanları kanıta çağırıyorum. Onlardan hesap soracağım."

"İDDİALARI KABUL ETMİYORUM"

"Gerçek bu olduğu halde AKP'lilerin yolsuzluklarıyla aynı kefeye konulmaya çalışılıyor. AKP'nin kirliliği CHP'nin temizliğine bulaştırılmaya çalışıldı. Benim üzerimden partim karalanmaya çalışmıştır. İddiaları kabul etmiyorum. Çıkarım, çıkara dayalı istismarım veya kurumlar nezhinde bir girişimim yoktur. Ne kendimin ne de çocuklarımın kursağından bir kuruş haram girmediği halde partim karalanmaya çalışılmıştır. Buna izin vermiyorum, vermeyeceğim. Genel Başkanıma teşekkürler. Deniz Baykal'a bana güveninden ddolayı çok teşekkür ediyorum. O çok dürüst bir insan. Onun yanında iğne deliği kadar haram lokma yerseniz yaşamanız mümkün değişlidir. Arkadaşlarımı, partimi korumak için, çirkin iftiraların hesabını yargıda sormak, yargısız infazın hesabını sormak için partideki görevlerimden ayrılıyorum."

"ASLAN GİBİYİM! DİMDİKİM! ALNIM AK"

"Ne kadar haklı bir iş yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Her kuşun eti yenmez. Ellerinde kalem olanlar insanlara dayatma yaparak istediklerini yapamayacaklarını görsünler. Ömür boyu CHP'li kalacağım ve poartime hizmet edeceğim. Benim alnım ak. Bu istifanın sebebi Genel Başkanımı, partimi ve arkadaşlarımı korumak için. Çok haklı bir iş yaptığımı, bana emanet edilen mevkileri birilerine peşkeş çekilmesine müsade etmediğim için çok mutluyum. Bize çay getiren emekçilerime, basın mensubu arkadaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hiç kimsenin başını eğdirmedim. Sakın böyle bir kaygıya katılmasınlar. Aslan gibiyim yine dimdikim. Bunu herkes böyle bilsin."

Kaynak: ANKA / Politika

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title