Haberler

Chp, 145 Belediye Başkan Adayını Daha Açıkladı

CHP, 145 belediye başkan adayını daha açıkladıCHP, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi toplantılarının ardından sabaha karşı 145 belediye başkan adayını daha açıkladı.

CHP, 145 belediye başkan adayını daha açıkladı

CHP, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi toplantılarının ardından sabaha karşı 145 belediye başkan adayını daha açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün saat 17.00'de toplanan ve geç saatlere kadar süren Parti Meclisi ardından Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun açıklama yaptı. Torun, uzun süren parti meclisinde 145 belediye başkan adayını belirlediklerini belirterek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mustafa Tunç Soyer olduğunu söyledi. Torun, Kırklareli adayının Tuna Soykan, Hakkari adayının Metin Koparan, Rize adayının Ayhan Akyüz, Zonguldak adayın Şenol Şanal olduğunu duyurdu.

100 ADAY KALDI

Torun, daha önce 697 belediye başkan adayını açıkladıklarını, bugün açıklanan 145 aday ile toplamda 842 belediye başkanı açıklamış olduklarını belirtti. Torun, şöyle konuştu:

"Parti meclisimiz çok değerli bir çalışma yaptı. Biz bu çalışmalarından dolayı bütün parti meclisi üyelerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sabahın bu saatine kadar özveriyle çalışmalarını sürdürdüler. Yaklaşık 100 civarında açıklanmayan belediye başkan adayımız kaldı. Bunları da önümüzdeki hafta mutlaka açıklamış olacağız. ve tüm belediyelerimizin belediye başkan adaylarını açıklayarak yolumuza devam edeceğiz. Her şey planladığımız süreçte planlı bir şekilde devam ediyor. Adaylarımız sahada vatandaşlarımızla buluştukça ve onların teveccühlerini gördükçe artık görülüyor ki birçok belde, ilçe, il ve büyükşehirde CHP'li belediyeleri göreceğiz."

'ADAYLARIMIZA GÜVENİYORUZ VE İNANIYORUZ'

Vatandaşın ekonomik kriz dolayısıyla çare aradığını ifade eden Torun,"Vatandaş çare arıyor, vatandaş çözüm arıyor ve bu çözümü de mutlaka ve mutlaka CHP'de bulacağını biliyor. Yerel yönetimler bunun ilk ayağı olacak. İnanıyorum ki belediye başkanlarımız halkımızın sorunlarını çözecek, yaşamlarını kolaylaştıracak aynı zamanda onlara eşit yurttaş olma ve ülkenin zenginliklerinden faydalanma imkanlarını sundukça bu farkı daha da ortaya çıkarmış olacak. Biz açıkladığımız adaylarımıza güveniyoruz ve inanıyoruz" dedi.

KADIKÖY VE ŞİŞLİ'DE SON DURUM

Bir gazetecinin Kadıköy ve Şişli adayları ile ilgili sorduğu soruya ise Torun, "İstanbul'un Kadıköy ve Şişli ilçelerinde belirlenen adaylar tekrardan MYK'ya gönderildi. Buraları yeniden değerlendireceğiz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-CHP'li Torun'un açıklamaları

Haber-Kamera: Kaan ULU/ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title